Kerst met Django Wagner
69,00
  • Description
  • Date & prices
  • Boarding locations

Kerst met Django Wagner

location_on Circustheater - vervoer & entreekaart
date_range 10 juni 2019 ( Matinee)
euro_symbol 69,00

Django Wagner zijn grote theaterconcert 'Mijn passie, mijn muziek'

Op maandag 10 juni aanstaande (2e pinksterdag, om 14.15 uur !) geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een grote theatershow in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. 

....er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. 

Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen. 

De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. 

Nu wordt er van alle kanten geroepen om eens een concert te geven in een groot theater. 
Er werd contact gezocht met theaterproducent Pieter van der Ploeg die meteen JA zei om Django in zijn serie Sterren aan Zee een groot concert te komen geven samen met zijn orkest. Ook bracht eerder theaterproducent Pieter van der Ploeg Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijs in deze concertserie Sterren aan Zee samen op de bühne. Dat resulteerde in een prachtig album 'Echte vrienden' en een gezamenlijk concert in AFAS Live.  

'Nu ga ik me helemaal geven voor deze werkelijk prachtige uitnodiging om een groot concert te geven met mijn orkest in dit zo mooie, prachtige en sfeervolle theater', aldus Django. Het is  op 2e pinksterdag, 's middags (14.15 uur) dus iedereen is van harte uitgenodigd. Ter info: dit is een concert zonder pauze.

Vooraf en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van Django spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

€ 20,- korting! - dus voor de speciale prijs à € 49,50 i.p.v. € 69,50

Deelname kost nu maar € 49,50 per persoon i.p.v. € 69,50 (gouden rang kaart € 57,-  + busvervoer € 12,50 = € 69,50) . Dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, entree concert (Gouden rang toegangskaart) en na afloop krijg u in de bus een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten ter herinnering aan deze avond mee naar huis! 1 CD per reservering.

Opstapplaatsen

Leiden, Hillegom, Sassenheim, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg Noordwijkerhout, Oegstgeest en Voorhout.

Reserveren, ticket en instapkaart

Na het maken van de online reservering en IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, vervolgens sturen wij u per mail uw instapbewijs voor uw reis. Uw entree ticket voor het concert ontvangt u bij het betreden van de touringcar.

Ter info

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om dit arrangement te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Voor vragen, nadere informatie en speciale VIP kaarten op de 1e, 2e  en 3e rij kunt u contact opnemen met Impresario Pieter van der Ploeg, telefoon 070 350 9999 (van maandag t/m zaterdag van 7.30 tot 19.30 uur).

Date and prices for individual travelers and small groups

Choose your boarding location
Choose your boarding location
  • Fully booked
  • A few more places available
  • Still enough space
Maandag 12 december 2022
€49,50

All boarding locations (may vary per date)

Choose your step-up location above one of the dates
Plaats Locatie
Hillegom Fioretti College, Van den Endelaan 5a, parkeerterrein
Katwijk Bushalte Duinoord, Zeeweg
Leiden Transferium A44, MacDonalds, parkeerterrein
Lisse Bondstraat, parkeerplaats
Noordwijk Koninklijke Beuk, Van Berckelweg 32
Noordwijkerhout Brink
Oegstgeest Irislaan bushalte t.h.v. Albert Heijn
Rijnsburg Burgemeester Koomansplein
Sassenheim Parklaan, bushalte bij de Brandweer
Voorhout Herenstraat, PLUS supermarkt
  • Veilig online betalen via iDeal
  • Uw gegevens zijn veilig
Need help? We will help you further

Koninklijke Beuk is aangesloten bij