Koninklijke Beuk koopt zes Setra's

date_range04-04-2023

Koninklijke Beuk koopt zes Setra's
Dat er op Busworld goede zaken werden gedaan, is inmiddels wel bekend. Veel touringcarbedrijven kwamen eind oktober naar Kortrijk om daar de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten, zo ook Koninklijke Beuk, waarvoor Monique Beuk haar handtekening zette onder de contracten. Het kocht maar liefst zes Setra's.

Touringcars voor het zakelijke vervoer
Koninklijke Beuk gaat de nieuwe aanwinsten vooral inzetten voor het betere zakelijke vervoer.Vier worden begin volgend jaar geleverd en twee het jaar erop. Alle zes krijgen ze de mooie donkerblauwe huiskleur van Koninklijke Beuk, compleet met gouden kroontje. Ze worden 'full option' geleverd. Directeur Eric Beuk maakte onlangs bekend dat Koninklijke Beuk een aanbesteding van de Nederlandse Bank had gewonnen. “Daar zijn we best een beetje trots op dat wij het VIP- en zakelijke vervoer mogen gaan doen voor zo'n gerenommeerde instelling.” 

De nieuwe Setra's zullen vooral ingezet gaan worden in deze takken van vervoer, het bovenste segment in de markt, waar Koninklijke Beuk een reputatie in heeft. Het wagenpark van het bedrijf telt hiermee zo'n zestig voertuigen. 

Koninklijke Beuk blijft klant bij leverancier Evobus. Een relatie die volgens Eric Beuk al sinds jaar en dag uitstekend is, en op Busworld weer bevestigd door de aanwezigheid van Dolf Beuk. Het bedrijf neemt de Setra's zelf in onderhoud.

Tekst: Jos HaasBack to the overview