Noordwijkse Hoogvliegersdag

date_range18-09-2018

2e Noordwijkse Hoogvliegersdag, Koninklijke Beuk
Op zaterdag 15 september jl. vond de tweede Noordwijkse Hoogvliegersdag van de Stichting Hoogvliegers plaats op het terrein van Koninklijke Beuk.

Noordwijkse Hoogvliegersdag

Het enorme parkeerterrein van Beuk fungeerde als heliplatform. De touringcars maakten plaats voor de helikopter, maar ook voor enkele stoere vrachtwagens en stands met merchandise artikelen. Zeker 29 zieke kinderen maakten met hun ouders of verzorgers een bijzondere vlucht over Noordwijk.

Voor één dag een piloot

De Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. 

Jumpin Noordwijk

In het indoor trampolinepark, Jumpin, konden vrijwillgers, familieleden en verzorgers zich melden voor een hapje en een drankje. Uiteraard konden de kinderen (voor zover mogelijk) zich hier ook volop vermaken op de trampolines. Back to the overview