Koninklijke Beuk

Meetings

Een perfecte, alles omvattende organisatie door Beuk Travel!

Beuk Travel biedt u een verfijnde organisatie van o.a.: 

Vergaderingen, congressen, brainstormsessies, workshops, lezingen, netwerkborrels, relatiedagen, jubilea, lezingen, meetingtransfers, break-out meetings, partnerprogramma's, duurzame bijeenkomsten, kick-off meetings, excursies, pre- en post convention tours, galadiners en feestavonden... 

Laat u ondersteunen door de betrouwbare waarde en inspirerende werkwijze van Beuk Travel. Wij bieden u een jarenlange, internationale ervaring waar u als organisatie naar op zoek bent. Wij stemmen onze werkwijze af op uw wensen en ideeën, maar bieden u eveneens de mogelijkheid te leunen op onze organisatie.

Wij bieden u inspirerende locaties naar uw eigen keuze en inzicht. Denk hierbij aan unieke locaties als herenhuizen, kastelen, lofts, landelijke locaties en landhuizen, strandpaviljoens, kerken, pakhuizen, schepen, musea, theaters, grachtenpanden, maar uiteraard ook in gerenommeerde congrescentra, hotels of restaurants.

Vervoer

Wij bieden u vakkundige service op het gebied van vervoer: Al meer dan 100 jaar levert Koninklijke Beuk een betrouwbaar product op het gebied van vervoer. In eerste instantie is uiteraard het uitgebreide wagenpark het meest gerenommeerd, maar denkt u ook aan onze eigen IATA-afdeling, die u snel en vakkundig kan helpen met al uw vluchten. Maar ook onze afspraken met preferred suppliers voor speciaal vervoer als old-timers, helicoptervluchten, limousines tot zelfs koetsen!

Sfeervolle Locaties

Onze service houdt echter niet op bij het vervoer... Eenmaal de bestemming bereikt, reikt onze kennis verder: Het is ons een genoegen de juiste en perfecte locatie voor u te vinden. Creativiteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel! Zowel in Nederland als in het buitenland werken wij met adembenemende, inspirerende, sfeervolle en praktische locaties. Actief of ontspannen, wij vinden de juiste locatie voor u!

Talen

Uiteraard op internationaal gebied mag een gedegen taalkennis niet ontbreken! Ons team helpt u graag op weg met een uitgebreide, zakelijke talenkennis: Italiaans, Spaans, Duits, Frans, Engels, Portugees, wij staan u bij!

Budget

De aangewezen medewerker van Beuk Travel verzorgt uw vergadering of congres uiteraard met de grootste zorg, maar ook met het door u aangegeven budget. Deel van onze opdracht is ook om uw te organiseren evenement geheel hierin te laten passen!

Feesten en Galadiners

Hier staat een groot gedeelte zakelijke kennis van de evenementenmarkt voorop! Ons netwerk breidt zich nog altijd uit, zoals het hoort! Onze medewerkers hebben allen ervaring op het gebied van evenementen, entertainment, catering en techniek. Wij werken samen met leveranciers die met grote zorg geselecteerd zijn opdat uw evenement het succes w

Han Kuipers, Annemiek Linguard en Michel Zwagerman zijn u graag behulpzaam bij het uitstippelen van uw reis!

  • Zo snel mogelijk antwoord
  • De leukste invulling van programma
  • Altijd een scherpe prijs
Hulp nodig? Wij helpen u verder

Koninklijke Beuk is aangesloten bij