Koninklijke Beuk Beste Kwaliteit

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Koninklijke Beuk. Om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen maken wij gebruik van diverse kwaliteitsmanagementsystemen. Hieronder kunt u lezen bij welke organisaties Koninklijke Beuk is aangesloten om u een gegarandeerd hoog service niveau te bieden.

 

Koninklijke Nederlands Vervoer

Koninklijke Nederlands Vervoer

Het KNV is de werkgeversvereniging voor het beroepsgoederenvervoer en beroepspersonenvervoer. De kwaliteit en de efficiëntie van het beroepsvervoer van personen en goederen is van groot belang voor de economie en werkgelegenheid. Nederland is gebaat bij veilig, snel en professioneel vervoer. Om blijvend aandacht te vestigen op het nationale en internationale belang van het beroepsvervoer, voert KNV een actieve lobby in de richting van overheden en volksvertegenwoordigers. De centrale gedachte in deze lobby is het tot stand brengen van een duurzaam mobiliteitssysteem. Bekijk de algemene KNV vervoersvoorwaarden.

Keurmerk Touringcarbedrijf

Keurmerk Touringcarbedrijf

Speciaal voor touringcarondernemers ontwierp Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, SKTB, een methode voor kwaliteitszorg. Het helpt effectieve verbeteringen te realiseren, faalkosten te verminderen en de bedrijfsvoering efficiënter te maken. Het Keurmerk Touringcar bedrijf maakt bovendien zichtbaar dat het bedrijf voldoet aan alle geldende normen. Koninklijke Beuk is, sinds de invoering van dit keurmerk in 1994 gecertificeerd.

ISO 9001

ISO 9001

Naast het Keurmerk certificaat voor de touringcarbranche is Beuk in 1996, als eerste en enige touringcarbedrijf in Nederland, ook ISO gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem van Beuk is opgezet conform de internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008. Met deze nieuwe ISO norm onderstreept Beuk haar reputatie op het gebied van kwaliteitsbeheersing.
ANVR

ANVR

Mensen reizen al vele eeuwen over de aardbol, voor hun plezier of voor het doen van zaken, zowel individueel als in groepsverband. Geen wonder dat vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw een ontwikkeling op gang kwam vanuit de ondernemingen in de reisbranche zich te willen verenigen om zo de gezamenlijke belangen te behartigen. De ANVR is dan ook een brancheorganisatie en geen consumentenorganisatie. De verschillende en vaak meest uiteenlopende onderwerpen waar de ANVR zich mee bezig houdt, zijn ondergebracht in verschillende kerntaken: Imago & Lobby, Consumentenzaken, Luchtvaart, Arbeidszaken & Onderwijs, en Standaardisering. Daarnaast is er een platform Touroperating en een platform Retail.
SGR

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis bij financiële problemen van de reisorganisatie alsnog wordt geregeld. Maar let op: dit geldt alleen wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Daarom is het heel belangrijk dat u, voordat u een reis boekt, zeker weet dat die reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Want alleen dan weet u zeker dat uw vooruitbetaalde reisgeld veilig is. Aan het boeken bij een SGR-reisorganisatie zijn geen extra kosten verbonden.
IATA

IATA

International Air Transport Association is een overkoepelend orgaan waarbij het merendeel van de luchtvaartmaatschappijen is aangesloten. De IATA heeft onder meer als doel het stroomlijnen van de tarieven en waarborgt de geldstromen tussen de luchtvaartmaatschappijen en reisagenten. Enkel zorgvuldig geselecteerde agenten kunnen in aanmerking komen voor een officiële IATA accreditatie.

Als IATA agent verzorgt Beuk Travel al uw zakenreizen. Onze ervaren medewerkers hebben een gedegen opleiding en jarenlange ervaring, hetgeen resulteert in een vakkundig advies voor uw individuele reisbehoefte. Door middel van een wereldwijd reserveringssysteem is uw vlucht, hotel en huurauto in "no time" gereserveerd. De afdeling zakenreizen legt de nadruk op een persoonlijke serviceverlening. Onze medewerkers van de luchtvaartafdeling kunnen de meest gunstige en voordelige vluchtroutes uitstippelen en u veel tijd en kosten besparen. Onze officiële IATA accreditatie waarborgt een professionele dienstverlening.

SITE

SITE

SITE is een wereldwijd netwerk van toegewijde event professionals. Tijdens de vergaderingen worden ervaringen gedeeld, waardoor nieuwe ideeen ontstaan of hoe bestaande processen verbeterd kunnen worden. SITE is de enige wereldwijde autoriteit die ervaringen van event professionals weet om te zetten in verbeterde zakelijke resultaten. Het netwerk van SITE professionals brengt 'best-in-class' oplossingen, inzichten en wereldwijde verbindingen tussen verschillende sectoren.