Nieuwjaarsreceptie nieuwtjes

date_range06-01-2015

Nieuwjaarsreceptie nieuwtjes 2015
Op maandag 5 januari jl. werd de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Koninklijke Beuk gehouden. Een gezellige receptie waarbij directeur Eric Beuk teruggeblikt op 2014, maar vooral vooruit kijkt naar 2015.

Nieuwe touringcars
Het jaar wordt begonnen met de komst van 4 nieuwe touringcars. Op 6 januari zal de eerste het terrein oprijden. Een Van Hool, Dubbeldekker, ingericht voor 89 personen welke als dé 328 opgenomen worden in onze vloot. De overige nieuwe touringcars zijn eveneens van Van Hool, ingericht voor 63 personen en zullen snel volgen.

Metamorfose pand
Het bedrijfspand aan de Van Berckelweg te Noordwijk zal een totale metamorfose ondergaan. Inmiddels is er begonnen met de vernieuwing van de sanitaire ruimtes en kan de nieuwe sfeer al geproefd worden. Koninklijke Beuk werkt voor deze nieuwe aanpak samen met Van Egmond Totaalarchitectuur.

Nieuw ICT platform
Ook qua ICT processen wordt er rigoureus vernieuwd. Een groot deel van de gedateerde software systemen zal gemigreerd worden naar compleet nieuwe pakketten, waardoor Beuk ook weer klaar is voor de digitale snelweg. 

Jubilarissen
Natuurlijk was er ook aandacht voor de jubilarissen. Immers het zijn de betrokken medewerkers die de kwaliteit van de organisatie bepalen. De directie liet haar waardering blijken en zette haar jubilarissen in het bijzijn van vele collega's terecht in het zonnetje. 
 



Terug naar overzicht