Beuk Kerstspecials

date_range28-11-2011

Beuk Kerstspecials
De feestdagen staan voor de deur. Nog maar even en het is Sinterklaas en in tuincentra kunnen we nu al volledig ingerichte kerstafdelingen bezoeken. Wij vinden dit ook best vroeg, maar toch is het ook leuk om al een beetje in de feeststemming te komen. Wij brengen dan ook graag onze kerstdagtochten van dit jaar onder de aandacht.

Kerstdagtochten in Nederland en Duitsland
Wij hebben de meest favoriete bestemmingen weer voor u uitgekozen. Wij verzorgen het vervoer per luxe touringcar, u geniet onderweg van een vers kopje koffie en komt ontspannen aan op de door u gekozen bestemming. Dit jaar kunt u lekker shoppen in Oberhausen, Düsseldorf en op de grootste kerstmarkt van Nederland in Dordrecht. Op deze bestemmingen vindt u het mooiste aanbod en de beste sfeer. 

U bezoekt de kerstmarkt, koopt uw cadeautjes, drinkt chocolademelk of gluhwein en vleit zich moe maar voldaan weer in een heerlijke fauteuil aan boord. Wij zorgen voor uw veilige en snelle terugreis. Helemaal in kerstsfeer en met cadeautjes op zak bent u klaar voor de feestdagen. 

Online reserveren
Dit jaar kunt u uw reserveringen gewoon online maken en uw betaling direct via Ideal voldoen. Mocht u nog vragen hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen op +31 713656578



Terug naar overzicht