Indoor Recreatie in Noordwijk

date_range14-02-2013

Indoor Recreatie in Noordwijk
Koninklijke Beuk heeft vergunning aangevraagd voor het exploiteren van indoor recreatieve activiteiten in het voormalige Fiat en Lancia Autobedrijf aan de Van Berckelweg te Noordwijk. Dit pand leent zicht daar uitstekend voor, een grote oppervlakte, een vrije hoogte van 8 meter en ruime parkeergelegenheid.

Indoor recreatie
Er wordt al enkele jaren gewerkt aan de ontwikkeling van indoor recreatieve activiteiten in het pand van Beuk in Noordwijk. De plannen zijn uitgewerkt op basis van de wensen en mogelijkheden, maar ook op de noodzaak tot indoor activiteiten in de Bollenstreek. Het is de bedoeling om de activiteiten af te stemmen op de seizoenen.

Sport en spel
De invulling van de sportieve en recreatieve activiteiten wordt multifunctioneel van opzet met modulaire voorzieningen. Beuk is momenteel in gesprek met meerdere partijen voor de definitieve invulling van het beoogde concept.

Impuls voor Noordwijk
Het college van Burgemeester en Wethouders te Noordwijk staan positief tegen het voorstel. 'De beoogde ontwikkeling kan een betekenisvolle aanvulling zijn op het bestaande leisurepakket van Noordwijk'. De gemeente doet binnenkort uitspraak over de vergunning.



Back to the overview