Koninklijke Beuk for everyone

Goede doelen en daden

Beuk draagt financieel bij aan goede doelen die hulpverlening tot stand brengen én houden. Daarnaast verricht Beuk goede daden door haar touringcars kosteloos in te zetten voor het vervoeren van hulpbehoevende doelgroepen.

 

Sharing Success

Sharing Success

Sinds 2006 is Beuk Gold Partner van Stichting Sharing Success. Deze stichting realiseert projecten van het Liliane Fonds. Beuk heeft de bouw van het St. John's Rehabilitation Centre for the disabled children gefinancieerd. De familie Beuk heeft het huis in 2008 bezocht. Een onvergetelijke, hartverwarmende ontmoeting.

Liliane Fonds

Liliane Fonds

Beuk betaalt de kosten voor medische begeleiding, fysiotherapie en scholing van alle kinderen in haar eigen opvangtehuis in Jammu, India. Beuk onderhoudt contact met de kinderen zelf. Daarnaast houdt het Liliane Fonds Beuk op de hoogte van de ontwikkeling per kind. 
KiKa

KiKa

Kinderen Kankervrij. Daar maakt Beuk zich sterk voor. Als de gelegenheid zich voordoet worden cadeautjes bij bijeenkomsten die door Beuk, zowel zakelijk als in de privésfeer, georganiseerd worden omgezet in giften aan de Stichting Kika.  
KWF

KWF

Koninklijke Beuk strijd mee in de overwinning op kanker door chauffeur Eric Wigmans te sponsoren. Eric weet hoe het is om met een touringcar naar boven te rijden. Hoe groot is de uitdaging voor hem om de Alpe d'HuZes beklimmingen op eigen kracht te doen.

KNRM

KNRM

Als Noordwijks bedrijf zijn wij nauw betrokken bij de toeristische mogelijkheden in onze mooie badplaats. Omdat wij waarde hechten aan het veilige recreatieve gebruik van de zee steunen wij het preventieprogramma 'Veilig uit, veilig thuis' van de KNRM. 

Stichting AAP

Stichting AAP

Oude mobieltjes en lege toners kunnen voor dieren het verschil maken tussen leven en dood. Beuk zamelt in voor Stichting AAP die de opbrengst hiervan omzet in voedsel, huisvesting en medische zorg.