Koninklijke Beuk

Noordwijk Hop on Hop off

De Noordwijk Hop on - Hop off is een busdienst die het buitengebied verbindt met Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen. De Noordwijk Shuttle gaat 30 juni van start en rijdt deze zomer, tot en met zondag 2 september. Er zijn elke dag 6 ritten, vanaf 10.00 uur tot de laatste om 19.30 uur. De service is gratis.

Hop on - Hop off tussen campings buitengebied en Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen

De gratis Noordwijk Hop on Hop off beoogt het navolgende: gemak en service bieden aan bezoekers / recreanten buitengebied en inwoners, het bezoeken van Noordwijk 'autovrij' te krijgen, het stimuleren van het bezoek aan Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen opdat alle voorzieningen daar aanwezig een dikke graan mee pikken van de florerende recreatieparken en campings (andersom: voorkomen van 'weglekken' bestedingen naar Lisse).

De bus is voor recreanten op de zomerhuisjesparken, in de hotels en op de campings, maar ook voor Noordwijkers en Noordwijkerhouters. De route globaal: Leeuwenhorst NH Hotels, Kraaierslaan en dan de Duinweg af richting Noordwijk, waar hij verschillende plekken aandoet: onder andere de Muze, de Maria ter Zee-kerk en zwembad Binnenzee.

 

Koninklijke Beuk is aangesloten bij