9e in top 25 meest betrokken bedrijven

date_range02-04-2013

9e in top 25 meest betrokken bedrijven
Koninklijke Beuk heeft de 9e plaats behaald in de top 25 meest betrokken bedrijven in de Duin- en Bollenstreek. 

Zichtbaar maatschappelijk betrokken bedrijven
Bollenstreek IntoBusiness heeft deze top 25 samengesteld om te inventariseren welke bedrijven zichtbaar maatschappelijk betrokken zijn. Om deze lijst samen te kunnen stellen is aan 800 bedrijven en instellingen gevraagd hun top 5 bekend te maken. Welgeteld 273 bedrijven werden tenminste één keer genoemd. Met zoveel concurrentie is het een absolute verdienste om in de top 25 terecht te komen. Koninklijke Beuk is dan ook zeer verheugd met deze 9e plaats. 

Regionale maatschappelijke betrokkenheid
Als familiebedrijf is Koninklijke Beuk betrokken bij de regionale gemeenschap. Het sponsorbeleid is gebaseerd op 'Zonder omweg de beste' en 'In Beweging'. Dat resulteert in sponsorovereenkomsten met meerdere sportverenigingen in de regio. Beuk hecht belang aan het ondersteunen van verenigingen waar medewerkers en hun familie lid van zijn én aan de wederkerigheid en exclusiviteit van de overeenkomst. Op deze wijze is er sprake van een grotere regionale maatschappelijke betrokkenheid.

International maatschappelijke betrokkenheid
Vanuit de filosofie om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen komt dan ook onze internationale maatschappelijke betrokkenheid voort. Het donatiebeleid kent dezelfde uitgangspunten als het sponsorbeleid, ook buiten de regio waar Beuk projecten van het Liliane Fonds financiert en de nieuwbouw van een opvanghuis in India gerealiseerd. 



Terug naar overzicht