4de plaats voor Koninklijke Beuk

date_range01-04-2012

4de plaats voor Koninklijke Beuk, Familiebedrijven
Koninklijke Beuk staat op een eervolle 4de plaats in de Top 25 Familiebedrijven in de Bollenstreek. Een mooie ranking voor ons 106 jarige familiebedrijf.

Nummer 4: Koninklijke Beuk, Noordwijk
"Leen Beuk en Frederika Beuk-Meyer zijn de grondleggers van Koninklijke Beuk. In 1906 begonnen zij met thuisbezorgen van melk en vervoer van badgasten van stations naar hotels. Bij het 100-jarig jubileum kreeg Dolf Beuk uit handen van de Commissaris van de Koningin in Zuid Holland het predicaat 'Koninklijk' voor de Beuk organisatie, waar de vierde generatie, Eric, Marc en Monique volop bijdraagt aan het succes".

Familiebedrijven
Familiebedrijven blijken de belangrijkste vorm van ondernemen in Nederland. Ons land telt meer dan een kwart miljoen familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor bijna 50 procent van de nationale werkgelegenheid en voor meer dan de helft bijdraagt aan het Bruto Nationaal Product. Familiebedrijven vormen de ruggegraat van de Nederlandse economie en ook wanneer die economie hapert, blijken familiebedrijven stabiele werkgevers te zijn. 

Bollenstreek into Business
De ranking is samengesteld door John van der Tol, Uitgever van Bollenstreek into Business, en is gepubliceerd in de editie maart 2012. Het spreekt voor zich dat Beuk trots is op deze 4de plaats en bedankt de redactie hartelijk voor deze classifiering. Download het volledige artikel 'Top 25 familiebedrijven in de Bollenstreek'.



Terug naar overzicht