Koning Willem-Alexander 50 jaar

date_range01-05-2017

Vorstelijk vervoer op 50e verjaardag Koning Willem Alexander

Nederland vierde feest en kijkt terug op geslaagde feestelijkheden rondom de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander.

Diner met de Koning
Op vrijdag 28 april vierde Koning Willem-Alexander zijn verjaardag samen met 150 andere jarigen die een bijzonder kroonjaar bereikten. De genodigden waren uitgenodigd in het Paleis op de Dam in Amsterdam voor een diner met de Koning. Een unieke én bijzondere gebeurtenis voor alle jarigen.

Privéfeest
Op zaterdag 29 april gaf Koning Willem-Alexander een privéfeest voor familie en vrienden in de Koninklijke Stallen bij Paleis Noordeinde in Den Haag. De Koninklijke familie arriveerde als eerste en verwelkomde haar gasten. Zo waren onder andere de Spaanse koning Felipe, de kroonprinsen Haakon van Noorwegen en Frederik van Denemarken, kroonprinses Victoria van Zweden en erfprins Alois van Liechtenstein aanwezig bij de feestelijkheden. Eerder op de zaterdag werden de gasten uitgedaagd tijdens een sportief evenement op de Maasvlakte.

Koninklijke Beuk
Koninklijke Beuk heeft met het grootste genoegen invulling mogen geven aan de vervoerswensen bij alle festiviteiten rondom de vijftigste verjaardag van Koning Willem Alexander.

Foto: Lorenzo DekkerTerug naar overzicht