Binnenkort in Noordwijk - Jumpin Noordwijk

date_range12-05-2015

Jumpin Noordwijk naast Koninklijke Beuk
Jaren geleden spraken wij de ambitie uit om indoor-recreatie activiteiten te ontwikkelen in Noordwijk. Na een moeizame en langdurige periode van formaliteiten en vergunningen kunnen we nu 'uit ons dak'. Maar u ook!

Indoor springpark
Het pleziert ons om te kunnen melden dat de eerste indoor-recreatie activiteit medio augustus 2015 zal starten in ons pand aan de Van Berckelweg 34. In het deel dat altijd in gebruik is geweest als autobedrijf zal Jumpin Noordwijk gerealiseerd worden.

Jumpin Noordwijk zal er een indoor trampoline centrum realiseren. Niet zomaar een paar trampolines, maar een grote aaneengesloten oppervlakte van liggende en staande trampolines, zodat de salto’s extra hoog gemaakt kunnen worden.

Jumpin Noordwijk is op Facebook al gestart met de communicatie: http://on.fb.me/1bMekWr. Like en share gerust zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en acties.

Samenwerking met Koninklijke Beuk
Vanuit Koninklijke Beuk is Marc Beuk betrokken bij de voorbereiding en totstandkoming van deze indoor activiteit. Koninklijke Beuk verhuurt het pand aan Jumpin Noordwijk en heeft geen betrokkenheid bij de exploitatie. Uiteraard zal onze naam vaak gekoppeld worden aan dit nieuwe attractiecentrum. Wij zullen waar mogelijk onze ondersteuning geven om de plannen van Jumpin Noordwijk te laten slagen.



Terug naar overzicht