35 touringcars walsen over A4

date_range13-06-2011

35  touringcars walsen over A4, Vervoer naar concert André Rieu
Wat begon met één telefoontje, eindigde in een groot vervoersevent voor 2000 buurtbewoners. Mevrouw Jo Koelewijn vroeg zich, na het winnen van de Postcodeloterijprijs, af of er iets te regelen viel met Koninklijke Beuk. Hoe leuk zou het zijn om met het hele 'Vinkenveld', per touringcar, naar de Amsterdam Arena te reizen.

Als winnaar uit de bus
Koninklijke Beuk heeft dit vervoer op 12 juni jl. met 35 touringcars verzorgd. Monique Beuk: Het was de insteek om laagdrempelig maar grootschalig vervoer te verzorgen. Door de bewuste lage prijsstelling van € 10,00 per persoon, inclusief gratis parkeren op ons terrein, stond de telefoon al gelijk roodgloeiend. De Noordwijkers zouden als winnaars uit de bus komen.

Walsen over A4
Met goede zin gingen de prijswinnaars op weg naar de Arena. Men heeft genoten van het indrukwekkende decor, het overweldigende concert van Andre Rieu en een afsluitend optreden van Jan Smit. Na afloop wist men de touringcars snel te vinden en werd er door 35 touringcars over de A4 in colonne terug naar Noordwijk gewalst eh … gereden.

Collectief Personenvervoer
De Noordwijkers die bewust gekozen hebben voor collectief personenvervoer per touringcar verdienen een pluim. Zij lieten immers allemaal de eigen auto staan. Deze ontwikkeling past geheel in de MVO campagne De Groene Beuk maar ook in de campagne van de Gemeente Noordwijk, die MVO ook hoog in het vaandel heeft staan.

TV uitzending NENS
Vanaf dinsdag 21 juni om 20.00 uur is op NENS een verslag te zien van deze bijzondere dag naar Andre Rieu. Maar dit verslag is ook te zien via onderstaand YouTube filmpje.Terug naar overzicht