Monique Beuk

Directie

Als vierde generatie ben ik werkzaam in ons prachtige Koninklijke familiebedrijf. De functie van directeur vervul ik dan ook met trots en plezier. Mijn expertise ligt op het gebied van Management, Marketing en Communicatie en dit is in het huidige digitale tijdperk een dankbare taak. Ik ben groot liefhebber van het inzetten van Social Media als communicatietool, maar verlies het belang van de offline media zeker niet uit het oog. Ik heb een passie voor innovatie en ICT en vanuit die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor de ICT omgeving in ons bedrijf.

Vanuit onze zakelijke betrokkenheid in de internationale MICE branche, maak ik sinds 2007 deel uit van de MICE Adviesraad en de Marketing Board van de Stichting Noordwijk Marketing. Sinds mei 2014 ben ik bestuurslid van de Noordwijkse Ondernemers Verenging (NOV) alwaar ik mij inzet voor de PR en Communicatie.

Ik ben niet alle dagen op de zaak aanwezig. Albert Kooijman en ik zijn de trotse ouders van twee heerlijke knullen, een ééneiige tweeling waarvan ik de pubertijd niet wil missen.:)

Kan ik u ergens mee helpen?
Dan weet u mij nu te vinden.