100e Van Hool

date_range06-01-2010

Sleuteloverdracht 100e Van Hool aan Martijn Beuk
Koninklijke Beuk blijft investeren in nieuw materiaal om haar touringcarpark op het hoogste niveau te houden. In januari 2010 ontvingen Dolf, Eric en Martijn Beuk de sleutels van hun nieuwste Astromega dubbeldekker. Een bijzonder moment, waarbij 3 generaties Beuk de touringcar officieel overgedragen kregen uit handen van de heer Filip van Hool, bestuurder en manager productie en verkoop.

Jarenlange samenwerking Beuk en Van Hool
De samenwerking tussen Beuk en Van Hool dateert uit 1986 en nu werd het 100e voertuig gebouwd en geleverd. Beuk  heeft altijd speciale wensen gehad voor de uitvoering van touringcars. Speciale VIP-touringcars, hoog kwalitatieve binneninrichting, aangepaste stoelindelingen, streven naar optimaal comfort voor passagiers, bijzondere keukenuitrustingen en noem maar op. Het is duidelijk dat Van Hool met zijn flexibel productieproces dan ook de aangewezen partner is om dit top materiaal te leveren.

Nieuwste dubbeldekker
Bij de nieuwste dubbeldekker is ook weer aandacht besteed aan het milieu. De TD927 is immers uitgerust met een MAN motor die beantwoordt aan de EEV normen, dus nog beter qua Co2 reductie dan de Euro 5 motor. Voor wat betreft veiligheid is wederom gekozen voor de inbouw van een brandblusinstallatie in het motorcompartiment. Een veiligheidsnorm die Beuk al jaren hanteert en welke inmiddels door de branche als vereiste is overgenomen. 

Luxe uitvoering dubbeldekker
De TD927 is 14,10 m lang en biedt plaats aan 88 passagiers in 3 sterrenuitvoering. Verder is voorzien: een boordkeuken met magnetron en koelkast, radio/CD speler, DVD speler, geïntegreerde flatscreens, MP-3- en Ipod-aansluiting, een backcamera en zijcamera voor veilig en makkelijk manoeuvreren en aansluitingen voor notebooks.Terug naar overzicht