Koninklijke Beuk, Incentives, meerdaagse reis - Herfstkleuren Italie, Lucca
Koninklijke Beuk, Incentives, meerdaagse reis - Herfstkleuren Italie, Montecatine
Koninklijke Beuk, Incentives, meerdaagse reis - Herfstkleuren Italie, Carrara
Koninklijke Beuk, Incentives, meerdaagse reis - Herfstkleuren Italie, Italiaanse markt

Herfst in Toscane - 5 daagse reis

location_on Toscane
date_range september t/m november
euro_symbol Prijs op aanvraag

Voorbeeld reisprogramma - Herfst in Toscane

Dag 1  
Aankomst in het hart van Toscane in Montecatini Terme beroemd om haar thermale baden en bronnen. Welkomst drankje, diner en overnachting in een 4* hotel.

Dag 2 
Vandaag bezoeken we de kust van Versiliat. Eerst bezoeken  we  Cararra en de beroemde  witte marmergroeves waar Michelangelo het marmer voor zijn kunstwerken vond. Daarna rijden we naar de kleine maar indrukwekkende stad Pietrasanta voor een bezoek aan lokale marmerbewerkers.  
Vervolgens ontdekken we Versilia Viareggio met zijn mooie promenade ,  de grote jachthaven en de verschillende  badplaatsen. 
Diner en overnachting in een 4* hotel.   

Dag 3 
Uiteraard mag mag Lucca niet ontbreken op een Toscaans programma. Deze prachtige stad met typische Renaissance muur is perfect voor een Cappuccino break of een relaxed wandelingetje. In de middag bezoeken we een olijfbomen boerderij waar  u mee kunt werken bij  het oogsten van de olijven! Uiteraard gevolgd door een uitgebreide olijfolie proeverij met snacks, wijn en heerlijke lokale vleeswaren. Speciaal  pasta diner in het hotel!  
Overnachting in een 4* hotel.  

Dag 4 
Ochtendbezoek aan San Miniato waar u alles te weten komt over  de truffel, de herkomst, de speurtocht en het klaar maken in maart en in 3 weken in november. Een keer per jaar vindt de beroemde truffel markt of San Miniato plaats, je vindt hier lokale winkels met truffels en truffelproducten . In de lokale restaurants worden  special  truffel menu’s aangeboden. 
Speciaal Toscaans afscheidsdiner in het hotel 
Overnachting in een 4* hotel

Dag 5 
Vertrek retour naar Nederland 

Optioneel bij te reserveren

Truffelhunt met lokale experts 
Ga op een truffelhunt met lokale experts en hun speciale speurhonden in het bos van  San Miniato. 
In de middag bezoek aan Montecatini Terme,  waar u het mooie wellness park met thermale  bronnen kunt bezoeken 

Het achtste wereldwonder: de thermal grot van  Grotta Giusti spa resort 
Verdeeld over drie  specifieke gebieden Hemel, Hel en Vagevuur biedt de grot haar bezoekers  een unieke omgeving  met  temperaturen van  28° to 34° C en  gevuld met natuurlijke stoom met helende en therapeutische kwaliteiten   In de grot zijn diverse  stalactieten and stalagmieten formaties en verschillende ondergrondse   labyrinten  met ruime grotten waar je in alle rust kunt relaxen. 
De diverse inhammen bieden perfect plaats om rustig te zitten en te genieten van de ontgiftende stoom om je heen.  Op de bodem van de grot  - Limbo – is de temperatuur  het hele jaar door  een behaaglijke  36º C, daarnaast biedt het  de  wellness  bezoekers  een  heerlijke waterpoel  om van te genieten!

  • Veilig online betalen via iDeal
  • Uw gegevens zijn veilig
Need help? We will help you further

Koninklijke Beuk is affiliated with