Koninklijke Beuk Travel, Incentive, meerdaagse reis - Denemarken, Kopenhagen
Koninklijke Beuk Travel, Incentive, meerdaagse reis - Denemarken, Kleine Zeemeermin, Hans Christian
Koninklijke Beuk Travel, Incentive, meerdaagse reis - Denemarken, waterslot Egeskov
Koninklijke Beuk Travel, Incentive, meerdaagse reis - Denemarken, Viking Ship Museum

Denemarken - 7 daagse reis

location_on Kopenhagen
date_range april t/m oktober
euro_symbol 0,00

Voorbeeld programma 7 daagse reis Denemarken

Dag 1

De eerste dag van ons programma is een reisdag. Per luxe touringcar rijden we naar Noord-Duitsland waar we aan boord stappen van de veerboot naar het eiland Funen. Eenmaal daar aangekomen rijden we naar onze eindbestemming van deze dag, Svendborg. Hier staat een 3-gangen diner in het hotel voor ons klaar.

Dag 2

Van Svendborg vertrekken we naar Odense. Onder leiding van een gids maken we een wandeling door deze stad van de sprookjes van Hans Christian Andersen. Na de lunch in Odense reizen we door naar Kvaerndrup voor een bezoek aan het waterslot Egeskov. Ook hier krijgen we een rondleiding door dit mooie slot. Na afloop staat de touringcar klaar voor vertrek naar ons hotel in Kopenhagen.

Dag 3

Onder leiding van een gids rijden we vandaag door Kopenhagen. We zien onder andere de Tivoli Gardens, Ny Carlsberg Glyptotek Art Museum, de prachtige Gefion Fontijn en natuurlijk de Kleine Zeemeermin. Daarnaast stoppen we voor de Changing of the Guards ceremonie bij het Amalienborg Paleis en maken een rondvaart door de haven van Kopenhagen met al zijn kleurrijke en mooie panden. Na de lunch heeft u de middag vrij om naar eigen keuze te vullen tot dat 's avonds het 3-gangen diner in het hotel voor u klaar staat.

Dag 4

We vertrekken al vroeg naar Helsingor, Slot Kronborg. Dit kasteel bewaakt al 6 eeuwen lang de ingang van de Baltische Zee en staat op de Unesco wereld erfgoed lijst. We bezoeken het slot onder leiding van twee gidsen. Na onze smorrebrod lunch gaan er naar de Kathedraal van Roskilde. Geen enkele plaats ter wereld herbergt zoveel graven van koningen en koninginnen. Als we de Kathedraal bewonderd hebben rijden we naar het Viking Ship Museum. Hier zijn originele opgegraven en moderne replica's van deze imposante schepen te zien. De dag eindigt weer met een 3-gangen diner in ons hotel in Kopenhagen.

Dag 5

In de ochtend brengen we een bezoek aan het Openluchtmuseum van Kopenhagen. Eerst gaan we onder leiding van een gids door dit mooie museum en daarna kunt u op eigen gelegenheid nog rustig verder kijken. De middag is deze dag weer vrij te besteden.

Dag 6 

We checken uit ons hotel in Kopenhagen en brengen een bezoek aan de beroemde krijtrotsen op het eiland Mon. Na de gezamenlijke lunch varen we Noord-Duitsland en gaan naar ons hotel.

Dag 7

Via een toeristische route rijden we door Hansestad Lübeck om vervolgens door te rijden naar Nederland. In Nederland genieten we nog van een laatste lunch samen en dan is de reis voorbij.

Koninklijke Beuk is affiliated with