Homepage Homepage Touringcars Homepage VIP Class
  • VIP Class
  • VIP Class
  • VIP Class
  • VIP Class
  • VIP Class
  • VIP Class wagenpark

VIP Class

Het beste dat Koninklijke Beuk u in touringcars te bieden heeft, is ons zeer gevariëerde VIP Class wagenpark.


VIP Class met eigen identiteit
Speciaal voor gezelschappen die nog meer luxe wensen, zijn er de VIP touringcars, ieder met een eigen identiteit, indeling en uitstraling. De donkerblauwe VIP touringcars van Koninklijke Beuk zijn geschikt voor groepen van 10 tot 60 personen. Door de royale lounges, de vergadertafels en de aanwezigheid van hightech AV apparatuur zijn deze VIP Class touringcars bijzonder geschikt voor zakelijke besprekingen en bedrijfspresentaties. Koninklijke Beuk is marktleider in VIP Class vervoer; de keuze is aan u.

Service aan boord van de VIP touringcar
Stelt u zich eens voor; aan boord van de VIP touringcar serveert een hostess u verse koffie en luxe sandwiches, terwijl u luistert en kijkt naar een bedrijfspresentatie. Ook gedurende de reis leest u nog even het laatste nieuws in uw favoriete krant of magazine, terwijl een professionele gids u vertelt welke bezienswaardigheden er onderweg te zien zijn. U ziet, er kan duidelijk meer dan u denkt in de VIP touringcars van Koninklijke Beuk.

De medewerkers van Beuk staan voor u klaar. Zij zorgen samen met u voor een flexibele en passende invulling van iedere denkbare vervoerswens.

Klik hier om te ontdekken welke VIP touringcar van Koninklijke Beuk het beste past bij uw reisgezelschap.Vorige pagina