Nieuwe Euro 6 touringcar

date_range27-05-2014

Nieuwe Euro 6 touringcar, Mercedes Sprinter
Koninklijke Beuk breidt haar wagenpark uit met een 17-persoons Mercedes Sprinter van VDL met Euro 6 motor. Met deze midi touringcar voldoet Beuk aan de toenemende vraag van kleine reisgezelschappen, maar ook aan de laatst geldende emissie norm.

Milieu Vriendelijk Onderweg 
Vanaf 1 januari 2014 is de nieuwe emissie norm Euro6 verplicht. Met deze norm wil de overheid de uitstoot nog eens met ca. 50% verminderen ten opzichte van de voorheen geldende Euro5 norm. Wij zijn dan ook trots deze touringcar met dit nieuwe type motor al aan ons wagenpark te kunnen toevoegen.

De Groene Beuk
Directeur Eric Beuk: "Vanuit 'De Groene Beuk' filosofie is deze nieuwe touringcar voorzien van de meest milieuvriendelijke Euro6 motor. Met maar liefst 70 moderne en groene touringcars op de weg, blijft Koninklijke Beuk een toonaangevende trendsetter in de branche van personenvervoer en bent u dus echt Milieu Vriendelijk Onderweg."

Comfortabel reizen
Deze midi touringcar heeft een extra brede deur met lage instap in het midden en is daardoor zeer toegankelijk. De luxe lederen fauteuils zitten comfortabel en door zijn kleine formaat en wendbaarheid is het een ideale touringcar voor vervoer in de steden.

Wilt u meer weten over deze touringcar neem contact op met Martien Does, +31713656506 of vraag direct offerte aan.



Terug naar overzicht