Beuk draagt steentje bij voor Kika

date_range14-03-2013

Beuk draagt steentje bij voor KiKa
Vanaf vrijdag 15 maart start de landelijke campagne van KiKa: “Draag je steentje bij tegen kinderkanker.”  Ieder steentje dat wordt verkocht draagt bij aan de bouw van het Prinses Maxima Centrum, het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Draag je steentje bij tegen kinderkanker
Koninklijke Beuk draagt graag haar steentje bij aan KiKa voor de bouw van het Prinses Maxima Centrum. Wij steunen KiKa van harte met deze actie, omdat de bouw van het centrum bijdraagt aan minder pijn en strijd voor de patiëntjes, en aan meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Met de realisatie van het Prinses Maxima Centrum hoopt men de kans op genezing van kanker bij kinderen van 75% naar 95% te verhogen! De campagne wordt gedurende 8 weken ruim uitgemeten via radio en tv, door middel van commercials en een grote TV uitzending op 27 maart om 21.20 uur a.s. bij de TROS.

Alle steentjes helpen!
Voor slechts € 5,00 help je al mee om de genezingskans bij kinderen te vergroten. Wil jij het Kinder Kanker Centrum mede mogelijk maken en jouw naam een plaats geven op de Wall of Name in het Prinses Maxima Centrum? Klik dan op deze link en draag je steentje bij, want alle steentjes helpen!



Terug naar overzicht