Diensten

Rouwvervoer, uitvaartbus, Koninklijke Beuk Touringcars
Rouwvervoer, Koninklijke Beuk, rouwbus, uitvaartbus

Rouwvervoer

Rouwvervoer

Een laatste reis, discreet en waardig.

Discreet en waardig

De uitvoering van het rouwvervoer vereist rust, discretie en waardigheid. Onze chauffeurs weten als geen ander hoe hiermee om te gaan. Vele families, waaronder Koninklijke, gingen u voor in onze touringcars. De familie reist veelal in een kleine VIP touringcar met geblindeerde ramen. De genodigden volgen in een grotere touringcar.

Flexibel en voordelig

Rouwvervoer moet goed, flexibel en vooral snel geregeld worden. U kunt ons daarom 24 uur per dag telefonisch bereiken om uw wensen te bespreken. Rouwvervoer per touringcar is ook nog eens beduidend voordeliger dan het inzetten van meerdere volgauto’s.

Route en muziek

Met onze stemmig donkerblauwe touringcars reist u samen met uw naasten naar de uitvaart. De familie kan de route zelf bepalen. Zo kan er een laatste groet aan geliefde plekjes worden gebracht. En door te luisteren naar favoriete muziek zal de sfeer aan boord heel vertrouwd zijn.

Aandenken

Door die laatste reis deels samen te maken, wordt het vervoer tijdens de uitvaart een belangrijk deel van de ceremonie én een blijvend aandenken. Laat u vrijblijvend adviseren door Ed van der Geer.

  • Binnen één dag een offerte
  • Inclusief chauffeur
  • Altijd een scherpe prijs
Hulp nodig? Wij helpen u verder

Koninklijke Beuk is aangesloten bij