VVD op bezoek in Bollenstreek

date_range07-11-2013

VVD op bezoek in Bollenstreek
Op 27 november 2013 brengt de VVD, met premier Mark Rutte, een bezoek aan de Bollenstreek. Het thema voor dit werkbezoek is: "De Duin- en Bollenstreek in economisch toekomstperspectief." Ook u kunt vandaag in gesprek komen met premier Mark Rutte.

VVD werkbezoek programma
Het VVD werkbezoek programma voor deze dag ziet er alsvolgt uit:
• Bustour met Koninklijke Beuk touringcar door de streek, met een toelichting over de bereikbaarheid in de regio.
• Bezoek aan een Bollenexportbedrijf, met een toelichting op het functioneren van de Bollensector.
• Besloten 'walking dinner' bij KTS in Voorhout, met een toelichting op het beroepsonderwijs in de streek.
• Politiek Café in Tespelduyn, voor iedereen toegankelijk.

VVD walking dinner KTS
Het besloten walking dinner bij de KTS is alleen toegankelijk voor VVD leden uit de Duin- en Bollenstreek. De prijs voor het diner bedraagt € 50,00 per couvert en is inclusief drankjes. De plaatsen voor dit VVD walking dinner zijn beperkt. U kunt zich hiervoor aanmelden bij uw lokale regiobestuurder voor uiterlijk 14 november a.s. De toelating zal zijn in volgorde van aanmelding, met een maximum aantal deelnemers per VVD afdeling.

Politiek Café in Tespelduyn
Bij het politiek café in Tespelduyn in Noordwijkerhout is iedereen (ook niet VVD-leden) vanaf 19.45 uur welkom. Tijdens het politiek café is er gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek met Mark Rutte te gaan over zaken die spelen in de Duin- en Bollenstreek. De toegang is gratis en de drankjes zijn voor eigen rekening.Terug naar overzicht