Keuze uit 55 dagtochten

date_range17-04-2012

Keuze uit 55 dagtochten oa naar Openlucht Museum
Zo'n 55 unieke programma's met zorg voor u samengesteld. Bekijk alle dagtochten online of vraag het programmaboekje op.

Thema dagtochten 2012
Enkele van de dagtochten staan natuurlijk in het teken van de Floriade 2012, de Wereld Tuinbouw Expo, die eens in de tien jaar gehouden wordt. Altijd bijzonder om te kunnen bezoeken. Maar wat dacht u van een rondrit met de Hop on Hop off touringcar door de Bollenstreek inclusief een bezoek aan de Keukenhof.

Meerdaagse buitenlandse reizen
Daarnaast zijn er diverse bijzondere meerdaagse reizen voor u bedacht. Bij het samenstellen van de reizen staan comfort, kwaliteit en aandacht, maar vooral gezelligheid voorop. De meerdaagse reizen zijn veelal op basis van vol pension met vervoer per luxe touringcar; de excursies worden tijdens de reis apart afgerekend.

Reserveren en instapkaart
U kunt eenvoudig online de dagtocht naar keuze reserveren. Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, vervolgens sturen wij u per mail uw instapbewijs voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd. U kunt ons ook bellen: +31 71 3656517.

Vertrekplaatsen
We vertrekken altijd uit vanuit Noordwijk, Koninklijke Beuk, Van Berkelweg 32, 2203 LB. U kunt hier gratis parkeren. Wij werken voor de organisatie en uitvoering van deze reizen samenwerken met Cats Reizen, maar ook met De Jong Intra Vakanties. Om die reden maken we van meerdere opstapplaats gebruik, zoals onder andere het Catshuis in Ter Aar, Kerkweg 31a, 2461 GB.

Reis- en Annuleringsverzekering
Wij raden u aan om voor een meerdaagse reis een een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Indien gewenst kan dit ook bij ons geregeld worden. Vergeet uw paspoort niet.Terug naar overzicht