Preferred supplier KLM Open

date_range31-08-2011

Preferred supplier KLM Open
Koninklijke Beuk verzorgt als preferred supplier wederom het personenvervoer tijdens het KLM Open. Zowel voor de VIP's als voor het grote publiek worden vanaf de verschillende parkeerterreinen pendelbussen ingezet.

MVO gedachte KLM
Vanuit de MVO gedachte heeft KLM Open in samenwerking met TIG Sports besloten om collectief, snel én gemakkelijk vervoer te regelen voor alle bezoekers. Beuk vervult deze rol als geen ander en kijkt er ook dit jaar weer naar uit om vele golfliefhebbers tijdens het KLM Open in de pendelbussen te mogen verwelkomen.

KLM Open
De 92ste editie van het KLM Open wordt gehouden van 8 tot en met 11 september op de Hilversumsche Golf Club. Met wereldtoppers als Martin Kaymer, Lee Westwood en Rory McIlroy kent het KLM Open het sterkste deelnememersveld ooit. Zin in vier dagen topgolf in een topomgeving? Koop hier uw kaarten!

Europese Tour
Het KLM Open maakt onderdeel uit van de Europese Tour, het hoogste professionele golfcircuit van Europa. Het toernooi wordt voor de 92ste keer op Nederlandse bodem gespeeld en is het spelersveld sterker dan ooit. Het prijzengeld is de afgelopen jaren gestegen naar 1.8 miljoen euro, waarvan de winnaar 300 duizend euro verdient. Met 45.000 bezoekers is het een van de best bezochte toernooien op de Europese Tour.

Sponsors
KLM is voor het achtste jaar op rij titelsponsor van het toernooi. In samenwerking met partners Deloitte en ABN AMRO is het KLM Open uitgegroeid tot een van de grootste en meest prestigieuze jaarlijkse sportevenementen van Nederland.Terug naar overzicht