Willeke Alberti
vol
  • Omschrijving
  • Datum & prijzen

Willeke Alberti

location_on Circustheater - vervoer & entreekaart
date_range 11 februari 2019 -- laatste 5 kaarten
euro_symbol 49,50

Groot theaterconcert: Willeke Alberti zingt haar mooiste liedjes en brengt een ode aan haar vader samen met Mart Hoogkamer

Ze is bijna legendarisch! Willeke geeft na jaren weer een groot concert met haar Band en zingt al haar mooie liedjes. Speciaal voor u! Samen met Mart Hoogkamer, de jongeman die bijna de stem heeft van haar vader Willy Alberti. Samen brengen ze een ode aan hem.  Ook zal Mart een aantal eigen liedjes ten gehore brengen. Volgens critici is Mart Hoogkamer één van de grote talenten van dit moment in Nederland. De producent van de concertserie Sterren aan Zee, Pieter van der Ploeg voorziet dat Mart binnen 2 tot 3 jaar doorbreekt. Ook denkt Van der Ploeg er over om hem uit te nodigen in 2020 voor een eigen concert in het Circustheater. 
Willeke en Mart kijken erg uit naar dit grote concert wat ze samen gaan geven. Daarnaast is het Willeke haar grote theaterconcert in 2019 en geeft na jaren weer een groot concert. Wie haar wil zien en horen krijg nu die kans! Dit concert zal dan ook snel uitverkopen! Dit grootste concert wordt mogelijk gemaakt door FM Events. 
Willeke Alberti Foundation
In februari 2001 richt Willeke een stichting op, de Willeke Alberti Foundation. 
De Stichting heeft tot doel om structureel, door het organiseren van uiteenlopende culturele activiteiten, het welzijn en de levenskwaliteit van senioren, kinderen, kankerpatiënten, zieken in verpleeginstellingen en verzorgingshuizen te verbeteren.
In 2016 bracht Willeke twee nieuwe nummers uit. ‘Overdag Karel’ werd het themalied van BNNVARA tijdens de Gay-Pride van 2016, ‘Lachen, Beetje Huilen’ zong Willeke samen met Mart Hoogkamer (runner up Holland’s Got Talent). Ander hoogtepunt van 2016 was Willeke’s deelname aan Beste Zangers 2017 staat in het teken van de vele optredens in de zorgcentra, maar ook een aantal bijzondere optredens. Maart jl. stond Willeke in de Ziggodome met Holland zingt Hazes en in april jl. bij de Koningsnacht in de RAI.
Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Willeke spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

€ 20,- korting! - dus voor de speciale prijs à € 49,50 i.p.v. € 69,50 

Deelname kost nu maar € 49,50 per persoon i.p.v. € 69,50 (gouden rang kaart € 57,-  + busvervoer € 12,50 = € 69,50) . Dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, entree concert (Gouden rang toegangskaart) en na afloop krijg u in de bus een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten ter herinnering aan deze avond mee naar huis! 1 CD per reservering.

Opstapplaatsen

Leiden, Hillegom, Sassenheim, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg Noordwijkerhout, Oegstgeest en Voorhout.

Reserveren, ticket en instapkaart

Na het maken van de online reservering en IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, vervolgens sturen wij u per mail uw instapbewijs voor uw reis. Uw entree ticket voor het concert ontvangt u bij het betreden van de touringcar.

Ter info

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om dit arrangement te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Voor vragen, nadere informatie en speciale VIP kaarten op de 1e, 2e  en 3e rij kunt u contact opnemen met Impresario Pieter van der Ploeg, telefoon 070 350 9999 (van maandag t/m zaterdag van 7.30 tot 19.30 uur).

Datum en prijzen voor individuele reizigers en kleine groepen

Kies uw opstaplocatie
Kies uw opstaplocatie
  • Volgeboekt
  • Nog een paar plekken beschikbaar
  • Nog voldoende ruimte
Deze reis is volgeboekt en kan niet meer geboekt worden.
Arrangement al geweest of niet meer beschikbaar.
  • Veilig online betalen via iDeal
  • Uw gegevens zijn veilig
Hulp nodig? Wij helpen u verder

Koninklijke Beuk is aangesloten bij