Koninklijke Beuk voor iedereen

Goede doelen en goede daden

Beuk draagt financieel bij aan goede doelen die ertoe leiden dat hulpverlening tot stand komt én in stand gehouden wordt. Daarnaast verricht Beuk goede daden door haar touringcars kosteloos in te zetten voor het vervoeren van hulpbehoevende doelgroepen.

 

Stichting Sharing Success

Stichting Sharing Success

Sinds het 100-jarig jubileum in 2006 is Koninklijke Beuk Gold Partner van de Stichting Sharing Success. Deze stichting realiseert projecten van het Liliane Fonds. Deze projecten zijn gericht op kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Koninklijke Beuk heeft de realisatie van een nieuw opvanghuis in Jammu, India gefinancierd. Ook na de bouw van het St. John's Rehabilitation Centre for the disabled children staat Beuk garant voor de jaarlijkse kosten voor medische begeleiding, fysiotherapie en scholing. Er wordt door Beuk contact gehouden met de kinderen. Maar ook middels periodieke rapportages van het Liliane Fonds blijft Beuk op de hoogte van de ontwikkeling per kind. De familie Beuk heeft het opvanghuis in 2008 bezocht. Een onvergetelijke en hartverwarmende ontmoeting.  
Stichting AAP

Stichting AAP

Oude mobieltjes en lege cartridges kunnen voor dieren het verschil maken tussen leven en dood. Beuk zamelt in voor Stichting AAP die de opbrengst hiervan omzet in voedsel, huisvesting en medische zorg.

Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander.

Koninklijke Beuk sponsort een van onze chauffeurs tijdens zijn Alpe d'HuZes uitdaging. Chauffeur Eric weet als geen ander hoe het is om met een touringcar naar boven te rijden. Hoe groot is de uitdaging nu voor hem om de beklimming op eigen kracht te doen.