Evenementenvervoer

Hoe groter het evenement, hoe groter de logistieke uitdaging! Een geslaagd evenement of het nu grootschalig of kleinschalig is begint en eindigt met uitstekend verzorgt evenementenvervoer.

Eventcoördinatie van A tot Z

Beuk is marktleider als het gaat om organisatie en uitvoering van vervoer tijdens omvangrijke congressen en evenementen. Het logistieke gedeelte wordt door Beuk vlekkeloos georganiseerd. Vanaf het begin wordt er meegedacht en kan er een stuk organisatie overgenomen worden. Locaties, routes, opstappunten en reistijden worden vakkundig op elkaar afgestemd en de uitvoering wordt van A tot Z gecoördineerd door de projectleider. Door de touringcar optimaal te benutten begint uw feest al bij het instappen. Beuk biedt meer dan de touringcar alleen!
• intensief voortraject
• omvang en variëteit van het Beuk wagenpark
• landelijk vervoersnetwerk
• creativiteit en improvisatie van de afdeling planning
• 24 uur coördinatie vanuit het hoofdkantoor
• vervoerscoördinator op locatie
• goede aankomst- en vertrekprocedure op locatie
• contact met politie voor bewaking en begeleiding
• touringcar als pré- en post onderdeel van het feest!

Vervoerscoördinator

Het regisseren van grootschalig personenvervoer bij een evenement vereist de nodige vaardigheden. Vanaf het begin zal de vervoerscoördinator met u meedenken. Onze projectaanpak is helder. Simpele vragen zoals wie stapt waar in, hoe laat op de bestemming, is de locatie makkelijk te bereiken, kunnen onze touringcars daar parkeren, zijn snel in kaart gebracht. Maar wij kijken verder. Wij verklappen onze aanpak niet, maar neemt u van ons aan dat er een gedetailleerd en uitvoerbaar logistiek plan op tafel komt wat wij met ons gevarieerde wagenpark met plezier voor u uitvoeren.

Uw vervoerscoördinator is op locatie aanwezig om de aansturing te geven aan de chauffeurs en contact te onderhouden met u als opdrachtgever. Ons kantoor in Noordwijk is klokje rond bemand. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op last minute wijzigingen in het programma. Wij nemen u alle zorg omtrent het evenementenvervoer uit handen, zodat u uw focus op andere belangrijke zaken kunt houden.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw evenementenvervoer, bel of mail gerust: Martien Does.