Zonder omweg ... :)

Om onze dienstverlening op het gewenste 'Koninklijke' niveau te houden, horen wij graag uw ervaring over uw reizen met Beuk. Vanaf uw bezoek aan onze site of een gesprek met onze medewerkers tot de uitvoering van uw reis. Hebben wij aan uw verwachting voldaan? Laat het ons weten

Veilig en goed

Koninklijke Beuk, bedankt voor het veilige en goed georganiseerde vervoer in jullie moderne touringcars!

Rotary Club, Amsterdam
8 oktober 2017
Oog voor detail

Een dikke pluim voor uw chauffeur. Hij is een prima kerel en een uitstekende chauffeur. Weet met mensen - en die zijn divers - uitstekend om te gaan. Heeft oog voor detail. Wij hebben een fantastische reis gehad, dank daarvoor.

Theo de Groot
28 september 2017
Statige uitvaart

Graag kom ik nog even terug op de rit op 5 juni jl. in Amsterdam met een 17-persoons busje voor een uitvaart. De uitvoering was voortreffelijk voor elkaar. Statig en rustig zoals je dat bij een uitvaart mag verwachten. Mijn complimenten aan de chauffeuse, Francis! Zij doet het echt geweldig!!

Uitvaartorganisatie, Amsterdam
19 juni 2017
Vrienden van Amstel én Beuk

Nog even een geweldig compliment voor onze chauffeur Wim. Hij heeft het prima gedaan met een stel vrienden van en naar Vrienden van Amstel live. Super en goede service.

Louis
5 februari 2018
Bijzondere ontmoeting

Trouwfoto ouders leidt 78 jaar later tot bijzondere ontmoeting.

Beste Monique, als eerste bedankt voor een fijne middag. Het was bijzonder om een kijkje te krijgen in een mooi koninklijk familiebedrijf. Het was voor ons een fijn stuk Noordwijkse historie. Veel succes voor de toekomst van de Koninklijke BEUK. 

Hubert, Loes, Els en Peter Peeperkorn
19 februari 2018
Stuurmanskunsten

We zijn met jullie bus en chauffeur Ard naar Berlijn geweest. De reis verliep voorspoedig en Ard bleek een uitstekende, rustige chauffeur die een goede band had met de leerlingen en de leiding. Hij dacht goed met ons mee en beschikt over stuurmanskunsten. We zagen hem in een moeilijk situatie de bus parkeren .... het was millimeterwerk. Petje af.

Scholengemeenschap
6 maart 2018
Super geregeld
Ik wilde je nog even berichten, het was echt super geregeld, aardige chauffeur, nette bus, mooi op tijd. Niks op aan te merken, waarvoor dank! Als ik weer wat heb weet ik je zeker te vinden.
Logistieke dienstverlener
27 maart 2018
Excellent

De diensten van de Koninklijke Beuk chauffeurs die van 2 tot 4 april jl. voor ons reden waren excellent. Kunnen jullie aub onze dank aan hen doorgeven?

Incentive Organisatie, Amsterdam
21 juni 2017
Complimenten

Chauffeur Johan van Beuk Touringcars, wat een topchauffeur is dat. Dank dank je wel firma Beuk voor jullie top service. Ik ben zwaar onder de indruk, nogmaals dank. Complimenten!

VV Noordwijk
9 april 2017
Dat is gelukt

Geachte heer Beuk, als algemeen directeur mag u best weten hoe de ervaring van uw buspassagiers is. Hierbij wil ik dan ook mijn grote waardering uitspreken voor uw chauffeur Kees. Hij is een ware entertainer en hij beschikt over een hele rustige en passagiersvriendelijke rijstijl. Voor een geslaagde reis zijn een goede organisatie, mooi weer, leuk reisgezelschap en het allerbelangrijkste ... een goede reisleiding/chauffeur nodig. Dat is gelukt.

Ik wens u voor de toekomst zakelijk succes toe in een goede persoonlijke gezondheid!

Ilse en Dick Schoemaker
28 februari 2018