Zonder omweg ... :)

Om onze dienstverlening op het gewenste 'Koninklijke' niveau te houden, horen wij graag uw ervaring over uw reizen met Beuk. Vanaf uw bezoek aan onze site of een gesprek met onze medewerkers tot de uitvoering van uw reis. Hebben wij aan uw verwachting voldaan? Laat het ons weten

Alle lof

Geweldige reis gehad naar Saas Grund met jullie chauffeur Reino, wat een topper! Zowel een uitstekende en relaxte chauffeur in de bergen, als een zeer prettige persoonlijkheid die alle moeite doet om het zijn reizigers naar de zin te maken, alle lof!

Peter-Willem Snijders
11 september 2018
Een grote familie geworden

Een mooie reis door Zwitserland gemaakt met Reino, de professionele chauffeur! Zo knap hoe hij door de bergen rijdt met de vele haarspeldbochten! Altijd vriendelijk en relaxed en overal veel te vertellen. De hele groep was zeer tevreden en voelde zich veilig in de bus! Echt een aanrader om met hem naar Saas Grund te reizen! We gaan snel weer terug en heel graag weer met Reino! Op de terugweg veel gelachen en gezongen in de bus! We waren een grote familie geworden, mede dankzij hem!

Kitty van Maasakkers
1 augustus 2018
Dank voor de dienstverlening

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van twee touringcars van Beuk. Vrijdag 1 juni en zondag 3 juni. Wij willen even onze dank uitspreken over de kwaliteit van de bussen, de chauffeurs, de stiptheid en de communicatie over de planning die in ons geval via Nicoline Wilderink liep. Ervaring met andere touringcar bedrijven heeft ons in het verleden geleerd dat bovenstaande niet vanzelfsprekend is. 

Nogmaals dank en volgend jaar maken we graag weer gebruik van Beuk. 
 

DOSR Jeugdweekend
10 juni 2018
Geweldige reis

Samen met mijn moeder en vriendinnen via Bolderman Busreizen een fantastische vakantieweek in Zwitserland gehad door jullie chauffeur. Zijn goede organisatietalent, duidelijke communicatie naar de reizigers, leuke achtergrondinformatie en humor bracht ons moeiteloos via haarspeldbochten en smalle wegen op de mooiste plekken. De reis maakte mijn moeder extra gelukkig en dat doet me wat. Dank daarvoor.

Carla Kunst
2 mei 2018
Super geregeld
Ik wilde je nog even berichten, het was echt super geregeld, aardige chauffeur, nette bus, mooi op tijd. Niks op aan te merken, waarvoor dank! Als ik weer wat heb weet ik je zeker te vinden.
Logistieke dienstverlener
27 maart 2018
Stuurmanskunsten

We zijn met jullie bus en chauffeur Ard naar Berlijn geweest. De reis verliep voorspoedig en Ard bleek een uitstekende, rustige chauffeur die een goede band had met de leerlingen en de leiding. Hij dacht goed met ons mee en beschikt over stuurmanskunsten. We zagen hem in een moeilijk situatie de bus parkeren .... het was millimeterwerk. Petje af.

Scholengemeenschap
6 maart 2018
Dat is gelukt

Geachte heer Beuk, als algemeen directeur mag u best weten hoe de ervaring van uw buspassagiers is. Hierbij wil ik dan ook mijn grote waardering uitspreken voor uw chauffeur Kees. Hij is een ware entertainer en hij beschikt over een hele rustige en passagiersvriendelijke rijstijl. Voor een geslaagde reis zijn een goede organisatie, mooi weer, leuk reisgezelschap en het allerbelangrijkste ... een goede reisleiding/chauffeur nodig. Dat is gelukt.

Ik wens u voor de toekomst zakelijk succes toe in een goede persoonlijke gezondheid!

Ilse en Dick Schoemaker
28 februari 2018
Bijzondere ontmoeting

Trouwfoto ouders leidt 78 jaar later tot bijzondere ontmoeting.

Beste Monique, als eerste bedankt voor een fijne middag. Het was bijzonder om een kijkje te krijgen in een mooi koninklijk familiebedrijf. Het was voor ons een fijn stuk Noordwijkse historie. Veel succes voor de toekomst van de Koninklijke BEUK. 

Hubert, Loes, Els en Peter Peeperkorn
19 februari 2018
Vrienden van Amstel én Beuk

Nog even een geweldig compliment voor onze chauffeur Wim. Hij heeft het prima gedaan met een stel vrienden van en naar Vrienden van Amstel live. Super en goede service.

Louis
5 februari 2018
Compliment

Beste Beuk touringcars, bij deze wil ik enorme complimenten uitspreken over de geweldig mooie en super verzorgde touringcar die ik bij het programma "All you need is Love" op de TV zie. Geweldig mooie bus!! Prachtige reclame voor jullie en jullie maken dit programma compleet.

Fijne kerstdagen en een goed en veilig 2018.

Nico Stokman
24 december 2017
Veilig en goed

Koninklijke Beuk, bedankt voor het veilige en goed georganiseerde vervoer in jullie moderne touringcars!

Rotary Club, Amsterdam
8 oktober 2017
Oog voor detail

Een dikke pluim voor uw chauffeur. Hij is een prima kerel en een uitstekende chauffeur. Weet met mensen - en die zijn divers - uitstekend om te gaan. Heeft oog voor detail. Wij hebben een fantastische reis gehad, dank daarvoor.

Theo de Groot
28 september 2017