Sharing Success - Durf te delen

date_range06-09-2011

Sharing Success - Durf te delen
Koninklijke Beuk is gouden partner van de Stichting Sharing Success en heeft in 2008 de bouw van het St. Johns Rehablitiation Centre for the disabled children in Jammu, India, gefinancierd. Met de daarop volgende jaarlijkse donaties van Koninklijke Beuk krijgen zo'n 68 kinderen dagelijkse scholing, onderdak en medische revalidatie.

Sharing Success
Sharing Success is een participatiefonds voor ondernemers. De donaties worden aangewend om projecten van het Liliane Fonds te ondersteunen. De focus ligt uitsluitend op kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Henkjan Smits is Sharing Success ambassadeur. Bekijk hier de reisverslagen van de werkbezoeken aan projecten.

Liliane Fonds
Het Liliane Fonds rapporteert jaarlijks aan Koninklijke Beuk wat er met de totale donatie is gedaan. Met een klein bedrag van € 157,70 kan één kind al bijzonder goed geholpen worden. Uiteraard verschillen de behoeftes en de bijdragen per kind. Hulp wordt vooral geboden bij problemen met bewegen, horen, spraak, zicht en achterstand in intellectuele ontwikkeling.

Vansh
Vansh is een jongen van 7 jaar. Hij heeft een verstandelijke handicap en komst sinds 2009 regelmatig op het St. Johns Rehabilitation Centre. Hij krijgt lessen in Engels, rekenen en Hindi. Vansh kan de letters van het alfabet al benoemen en het Hindi alfabet al schrijven. Hij volgt met plezier de creatieve lessen als schilderen en tekenen. Daarnaast wordt Vansh getraind in het doen van de dagelijkse activiteiten en sociale vaardigheden. Vanuit de totale donatie van Koninklijke Beuk is het bedrag van € 157,70 bijgedragen in de kosten van zijn scholing en medische revalidatie.

Kuldeep
Kuldeep is 16 jaar en wordt sinds kort geholpen in het St. Johns Rehabilitation Centre for the disabeled children. Kuldeep krijgt een training in sociale vaardigheden. Hij leert de beginselen van lezen en schrijven. Hij werkt heel graag in de tuin, hij leert daar hoe hij andere mensen kan helpen en dat vindt hij erg leuk om te doen. Hij vindt het heerlijk om in het centrum te verblijven. Vanuit de totale donatie van Koninklijke Beuk is het bedrag van € 157,70 bijgedragen in de kosten voor Kuldeep.

Durft te delen!
Wordt partner van Sharing Success of koop vanaf € 50,00 deelcertificaten om kleinere projecten te realiseren.



Terug naar overzicht