Koninklijke Beuk sponsor Sportraad Noordwijk

date_range15-12-2015

Koninklijke Beuk sponsor Sportraad Noordwijk 2015
Afgelopen dinsdag 15 december jl. hebben een aantal sponsors, waaronder Koninklijke Beuk, de contracten ondertekend voor de Sportverkiezing 2015. Met deze verkiezing wil de Sportraad Noordwijk, Noordwijkse sporters extra in het zonnetje zetten. Op 12 februari 2016 worden de winnaars van deze bijzondere verkiezing bekend gemaakt.

De sponsors zijn v.l.n.r. Uitgeverij Verhagen,  Garage Abswoude, Hotels van Oranje, van Egmond architectuur, gemeente Noordwijk en Koninklijke Beuk. 

Sportraad Noordwijk
In de ruimste zin stelt Sportraad Noordwijk zich ten doel de sportbeoefening in de gemeente Noordwijk te bevorderen. Voor een groot deel vindt sportbeoefening plaats binnen verenigingen. Sportraad Noordwijk zal haar doel daarom voor een belangrijk deel proberen te bereiken door de individuele en gezamenlijke belangen van de huidige en toekomstig aangesloten sportverenigingen te behartigen. 

Sponsoring Koninklijke Beuk
De sponsoring van de Sportraad sluit aan bij de visie van Koninklijke Beuk met betrekking tot regionale maatschappelijke betrokkenheid. Als familiebedrijf is Koninklijke Beuk betrokken bij de regionale gemeenschap. Het sponsorbeleid is gebaseerd op 'Zonder omweg de beste' en 'In Beweging'. Dat resulteert in sponsorovereenkomsten met meerdere sportverenigingen in de regio. Beuk hecht belang aan het ondersteunen van verenigingen waar medewerkers en hun familie lid van zijn én aan de wederkerigheid en exclusiviteit van de overeenkomst. Op deze wijze is er sprake van een grotere regionale maatschappelijke betrokkenheid.

FOTO: Ruud van Drunen



Terug naar overzicht