Koninklijke Beuk feliciteert De Jong Intra Vakanties

date_range02-02-2015

Koninklijke Beuk feliciteert De Jong Intra met Reisgraag Award
Als aandeelhouder in De Jong Intra Vakanties feliciteert Koninklijke Beuk hen met de Reisgraag Award. De reisorganisatie won deze prijs, omdat ze de beste reviews kreeg in 2014.

Reisgraag Award
De Jong Intra Vakanties wint de Reisgraag Award 'beste allround reisorganisatie' tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs voor het tweede jaar op rij met een uitstekende 8,6 gemiddeld. De publieksprijzen zijn toegekend op basis van meer dan 5.000 reviews die het afgelopen jaar geschreven werden door klanten van reisorganisaties en bezoekers van de bestemmingen. Deze ervaringen werden geschreven op Reisgraag.nl en werden handmatig gekeurd door de redactie.

2e jaar op rij
Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties zei:"We zijn trots op deze 2e Reisgraag Award. We willen onze klanten heel hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en hun keuze voor onze organisatie. De Jong Intra Vakanties, volgende keer weer?"

Koninklijke Beuk onderstreept de beoordeling van de vakjury en hoopt de prettige samenwerking De Jong Intra Vakanties nog lang te continueren.



Terug naar overzicht