Favoraid maakt ontwikkelingsprojecten zichtbaar

date_range27-10-2015

Gerda Beuk op bezoek bij kindertehuis India
Koninklijke Beuk is al 10 jaar partner van de stichting Sharing Success. Beuk liet in 2006 een opvangtehuis bouwen in Jammu te India en zorgt sindsdien voor de medische zorg, onderdak en onderwijs van 70 gehandicapte kinderen.

Sharing Success
Stichting Sharing Success is opgericht door Bernd J.J.A. Schneider, bekend als directeur eigenaar van het succesvolle bedrijf Vacuvin. U kent hem ook als juryvoorzitter in het tv programma ‘Het beste idee van Nederland’. Vanuit de gedachte om een stukje van het succes te delen, maar ook dat iedere euro 100% aan het goede doel wordt besteed heeft Bernd deze stichting opgericht. 

Liliane Fonds
De Stichting Sharing Success investeert alle geworven gelden in de realisatie van projecten van het Liliane Fonds;  hulp aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. De omvang en de voortgang van de projecten van het Liliane Fonds worden sinds kort door Favoraid online zichtbaar gemaakt.  Een geheel nieuwe manier voor goede doelen organisaties!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Bent u bereid om een stukje van uw succes te delen? Of gewoon een bijdrage te leveren aan de realisatie van projecten van het Liliane Fonds? Via deze vernieuwde website kunt u projecten kiezen en uw bijdrage kenbaar maken.

Project Koninklijke Beuk
Wilt u het project van Koninklijke Beuk volgen? Bekijk het hier.
 



Terug naar overzicht