Dolf Beuk koninklijk onderscheiden

date_range30-04-2004

Dolf Beuk Koninklijk onderscheiden tot ridder

Op 29 april 2004 is algemeen directeur Dolf Beuk Koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Lees hier een citaat uit de toespraak van Burgemeester van Noordwijk, de heer H.H.M. Groen.

Pionier en lobbyist
"De heer Dolf Beuk kan worden beschouwd als een pionier en lobbyist op het gebied van toerisme en personenvervoer. Sinds 1956 is de heer Beuk werkzaam binnen het familiebedrijf. Vanaf 1981 is hij algemeen directeur van de Beuk Groep en heeft hij Nederland én Noordwijk bij buitenlandse touroperators onder de aandacht gebracht.

Wezenlijke bijdrage geleverd
De heer Beuk heeft in zijn positie een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen binnen de branche en de werkgelegenheid in Noordwijk. Onder zijn leiding ontwikkelde het concern zich tot een schoolvoorbeeld van een onderneming waarin het particulier eigendom wordt gecombineerd met verantwoord en maatschappelijk ondernemerschap. Dit uit zich onder meer in donaties, sponsoractiviteiten en het kosteloos ter beschikking stellen van touringcars en limousines voor verschillende organisaties en goede doelen.

Betrokken ondernemer
Vanuit zijn ondernemerschap is de heer Dolf Beuk ten diepste betrokken bij de Noordwijkse samenleving en vooral bij het vitaal houden daarvan"



Terug naar overzicht