De Slag om de Bollenstreek

date_range01-11-2011

De Slag om de Bollenstreek
Koninklijke Beuk heeft 'zonder omweg het beste' team samengesteld voor deelname aan 'De Slag om de Bollenstreek'. Een jaarlijks terugkerend event waarin bedrijven uit de Bollenstreek strijden om ... de eer! De eerste strijd barst los op maandag 21 november 2011 in het prachtige Kasteel Keukenhof te Lisse.

Team Koninklijke Beuk
Het team van Koninklijke Beuk bestaat uit de beste Bollenstreek kenners :)) onder de medewerkers, te weten:
1. Nicoline Wilderink, Marketing & Communicatie
2. Monique Snijders, Manager Personeel & Organisatie 
3. Corine van der Zwart, Zakenreizen
4. Martien Does, Sales Manager
5. Monique Beuk, Directeur
6. ... de laatste topper moet nog auditie doen. :))   

De slag om de Bollenstreek
Een kennisquiz voor ondernemers en bestuurders in de Bollenstreek, waarvan de opbrengst gaat naar het lokale goede doel “Doe een Wens”. Deelnemende bedrijventeams, bestaande uit 5 tot 6 personen, krijgen in een korte tijd een spervuur aan vragen te beantwoorden, afgewisseld met entertainment. Dit competitieve spel test de kennis over de omgeving, politiek, restaurants, geschiedenis, muziek, sport en management. Hoofdprijs: de eer!

Netwerkevent
De organisatie heeft als doel een gezellige avond te beleven met bijzondere bedrijven uit deBollenstreek. De Slag om de Bollenstreek zal een jaarlijks terugkerend evenement worden. Naast het spelelement is er voldoende ruimte om met de andere deelnemers te netwerken. Wij zorgen voor branchediversiteit van de deelnemers. De opbrengst van deze avond komt ten gunste van Doe een Wens Stichting Nederland.

Doe Een Wens
Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte en geeft ze dekracht om kind te zijn. De kracht van een wens is onbetaalbaar, maar voor het vervullen van een liefstewens is veel geld nodig. Met uw deelname aan de Slag om de Bollenstreek kunnen nog meer wensen

Bollenstreek into Business
De Slag om de Bollenstreek is een initiatief van uitgever John van der Tol, Bollenstreek Into Business en Ellen Devilee en Pauline Muller van Doe Een Wens. Het event wordt gehouden op maandag 21 november 2011 op Landgoed Keukenhof te Lisse.

Foto vlnr: Ellen Devilee, John van de Tol, Pauline Muller.



Terug naar overzicht