De leukste kerstdagtochten

date_range01-10-2017

De leukste kerstdagtochten met Koninklijke Beuk

De feestdagen staan voor de deur. De pepernoten liggen in de schappen en in tuincentra kunnen we nu al volledig ingerichte kerstafdelingen bezoeken. Wij vinden dit ook best vroeg, maar we doen er toch aan mee. Wij brengen graag onze kerstdagtochten onder uw aandacht.

Favoriete kerstmarkten
Wij hebben de meest favoriete bestemmingen weer voor u uitgekozen. U kunt lekker shoppen in Oberhausen, Düsseldorf, Brussel en Valkenburg. Hier vindt u de grootste kerstmarkten, het mooiste aanbod en de beste sfeer. Wij verzorgen vervoer per luxe touringcar, u geniet onderweg van een vers kopje koffie, een krantje of magazine en komt ontspannen aan.

Klaar voor de feestdagen
U bezoekt de kerstmarkt, koopt uw cadeautjes, drinkt chocolademelk of gluhwein en vleit zich moe maar voldaan weer in een heerlijke fauteuil aan boord. Wij zorgen voor uw veilige en snelle terugreis. Helemaal in kerstsfeer en met cadeautjes op zak bent u klaar voor de feestdagen.

Opstapplaatsen
Naast de vertrouwde opstapplaatsen in de Bollenstreek kan er dit jaar ook op diverse locaties in de omgeving van Utrecht en 't Gooi worden opgestapt naar de leukste kerstbestemmingen.

Online reserveren
Ook dit jaar kunt u uw reserveringen gewoon online maken en uw betaling direct via Ideal voldoen. Mocht u nog vragen hebben bel ons op +31 713656517, wij adviseren u graag.

Zonder omweg de beste én goedkoopste kerstdagtochten.



Terug naar overzicht