Chapeau namens K&G Leiden

date_range23-03-2015

Chapeau namens K&G Leiden
Afgelopen week heeft Koninklijke Beuk het corps van K&G uit Leiden weer naar één van hun optredens vervoert. Na afloop van deze reis ontving Eric Beuk dit mooie compliment van K&G:

Staande ovaties
"Het is ons als K&G weer gelukt…… Zo’n 20.000 Duitsers op de banken, en helemaal uit hun dak.Staande ovaties. Kortom K&G is weer langs geweest en werd vervoerd door 2 geweldige chauffeurs in een prachtige touringcar van de Koninklijke BEUK.

Via deze bedankmail willen wij als K&G dan ook even de gelegenheid aangrijpen om jou en alle mensen werkzaam binnen de Koninklijke BEUK te bedanken. GEWELDIG was de samenwerking de afgelopen weken. TOP was de verzorging door de BEUK chauffeurs het afgelopen weekend.

Ook dank zij hun is dit weekend voor ons als K&G een geweldige start geworden voor het jaar 2015 waarin nog meerdere hoogtepunten staan te gebeuren. Steeds weer is onze huisvervoerder BEUK, zo mogen we jullie nu ondertussen wel noemen, hierbij betrokken. Het geeft de muzikanten van K&G een bijzonder veilig en prettig gevoel als ze weer een bus van BEUK met chauffeur(s) voor het clubgebouw in Leiden zien staan. Klaar om weer af te reizen naar een volgend optreden.

Ik denk dat je je als werkgever ontzettend gelukkig mag voelen met zo' n geweldige groep werknemers.
Nogmaals heel hartelijk dank voor alles. Wil je deze dank overbrengen aan alle medewerkers van BEUK en zeker aan de beide chauffeurs die ons het afgelopen weekend hebben gereden?

Chapeau......."



Terug naar overzicht