110 jarig jubileum uitbundig gevierd

date_range31-01-2016

Koninklijke Beuk, 110 jaar, Eric, Gerda, Dolf, Monique en Marc Beuk

Op 31 januari 2016 vierde Koninklijke Beuk haar 110 jarig bestaan. Een mijlpaal wat met familie, relaties en medewerkers feestelijk is gevierd

Familiereünie
Zoals het een familiebedrijf betaamt werd er afgetrapt met een familiereünie. In het bedrijfspand aan de Van Berckelweg te Noordwijk vierden zo’n 150 familieleden het bijzondere feit dat het bedrijf al vier generaties lang in de familie zit. Zo haalde Dolf Beuk, zelf ruim 60 jaar betrokken in het bedrijf, in zijn speech aan dat het voor hem heel waardevol is dat hij, als 3de generatie, alle generaties gekend en meegemaakt heeft: "Vanaf mijn jongste herinnering aan oprichter en opa Leen Beuk en het op jonge leeftijd al rijles geven aan mijn broers en zussen, tot het samenwerken met mijn drie kinderen en het geven van autorijles op het Beukplein aan mijn kleinkinderen. Werkelijk uniek om mee te maken, een rijkdom om dit te overzien en te ervaren." Carnavalsvereniging De Noortukkers bracht een verrassingsbezoek en zorgde voor een extra feestelijk tintje.

Personeelsfeest
Op maandag 1 februari jl. is het jubileum met 230 medewerkers en partners feestelijk gevierd in Beach Club O van de Hotels van Oranje. Ook alle medewerkers van Eemland Reizen, het touringcarbedrijf waar Beuk sinds januari een meerderheidsbelang in heeft, waren van de partij. Directeur Eric Beuk sprak, naast het personeel, Dolf en Gerda Beuk toe en haalde opnieuw aan hoe bijzonder de 60 jaar betrokkenheid van Dolf voor het bedrijf is geweest. Daarnaast ook woorden van dank aan alle medewerkers. Want hoewel er slechts enkelen in de schijnwerpers staan, kunnen we dit alleen succesvol doen als we er met z’n allen de juiste invulling aan geven. De jubilarissen en jarigen zijn in het zonnetje gezet en na speeches, cadeaus en formaliteiten was er volop tijd voor entertainment. Dit werd naast professionals als The Beards en Alex Wielders verzorgd door chauffeur én zangtalent Kees van Duijn, wat al snel zorgde voor een fantastische sfeer.

Oranje stippen van Beuk
De rode draad in het jubileumjaar is oranje. Beuk zal een oranje touch in haar huisstijl doorvoeren. De kleur van het wij-gevoel, waardoor relaties en medewerkers zich nog meer zullen herkennen in de bedrijfscultuur en dienstverlening zoals Beuk dat voor ogen heeft.

Noordwijk 150 jaar
Dit jaar viert Badplaats Noordwijk haar 150 jarig bestaan. Beuk maakt daar als Noordwijks bedrijf al 110 jaar deel vanuit. Daarnaast ook nog eens 10 jaar Koninklijk, mijlpalen waar we met z’n allen erg trots op zijn.Terug naar overzicht