Frans Bauer - 25 jaar jubileumconcert
59,00
  • Description
  • Date & prices
  • Boarding locations

Frans Bauer - 25 jaar jubileumconcert

location_on Circustheater - vervoer & entreekaart
date_range 11 maart 2019 - laatste 18 kaarten
euro_symbol 59,00

Groot feestelijk concert Frans Bauer en zingt al zijn grote hits - alleen te zien in Scheveningen!

Op maandag 11 maart aanstaande zal Frans Bauer eenmalig een groots feestelijk concert geven in misschien wel het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan al zijn grote hits achter elkaar en dat allemaal met een gouden randje..... namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest u een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen........ één groot feest zal het worden! Ook zit Frans 25 jaar in het vak. 

Aan de wieg gestaan van Frans Bauer

Veel mensen weten niet dat zijn eerste grote optreden, 25 jaar geleden, in mijn concertserie in het Circustheater was, aldus producent Pieter van der Ploeg. Frans Bauer: 'ik had toen net al wat kleine hits gescoord en was nog niet landelijk doorgebroken toen Pieter mij belde. Hij vroeg of ik in het Circustheater wilde staan. Daar schrok ik eigenlijk best wel van, het Circustheater, dat was wel een ding zeg maar. En ik dacht, dat is toch veel te groot voor mij om te vullen. Maar uiteindelijk heeft Pieter en mijn manager me overgehaald en was het een volle bak. Dat was echt geweldig! Pieter heeft aan de wieg gestaan van mijn carrière kan ik zeggen. Hij geloofde in mij. We hebben privé altijd contact gehouden en komen regelmatig bij elkaar'. 

Het is dus volgend jaar 25 jaar geleden, en precies op 11 maart en zal ik dit groots gaan vieren. Ik ga dit natuurlijk samen met mijn fans vieren. Ook viert Pieter op deze avond samen met mij dat zijn concertserie 35 jaar geleden spontaan ontstond. We komen regelmatig bij elkaar om deze feestelijke avond voor te bereiden. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding, een doel dat dicht bij me staat. Iedereen heeft in welke vorm dan ook wel eens te maken gehad met die ziekte. Pieter persoonlijk en ik heb het van dichtbij meegemaakt met mijn vader'.

Frans Bauer gebruikt het podium op geheel eigen wijze en laat na een paar uur, een hartverwarmende en onvergetelijke indruk achter. Boek snel uw kaarten want het is een éénmalig, feestelijk concert van Frans en verwachten dat dit concert heel snel uitverkocht is.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Frans spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

€ 20,- korting! - dus voor de speciale prijs à € 49,50 i.p.v. € 69,50

Deelname kost nu maar € 49,50 per persoon i.p.v. € 69,50 (gouden rang kaart € 57,-  + busvervoer € 12,50 = € 69,50) . Dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, entree concert (Gouden rang toegangskaart) en na afloop krijg u in de bus een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten ter herinnering aan deze avond mee naar huis! 1 CD per reservering.

Opstapplaatsen

Leiden, Hillegom, Sassenheim, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg Noordwijkerhout, Oegstgeest en Voorhout.

Reserveren, ticket en instapkaart

Na het maken van de online reservering en IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, vervolgens sturen wij u per mail uw instapbewijs voor uw reis. Uw entree ticket voor het concert ontvangt u bij het betreden van de touringcar.

Ter info

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om dit arrangement te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Voor vragen, nadere informatie en speciale VIP kaarten op de 1e, 2e  en 3e rij kunt u contact opnemen met Impresario Pieter van der Ploeg, telefoon 070 350 9999 (van maandag t/m zaterdag van 7.30 tot 19.30 uur).

Date and prices for individual travelers and small groups

Choose your boarding location
Choose your boarding location
  • Fully booked
  • A few more places available
  • Still enough space
Maandag 05 april 2021
€59,00

All boarding locations (may vary per date)

Choose your step-up location above one of the dates
Plaats Locatie
Hillegom Fioretti College, Van den Endelaan 5a, parkeerterrein
Katwijk Bushalte Duinoord, Zeeweg
Leiden Centraal Station, voorzijde thv aldi/Kruidvat
Leiderdorp Engelendaal, bushalte Vronkenlaan
Lisse Bondstraat, parkeerplaats
Noordwijk Koninklijke Beuk, Van Berckelweg 32
Noordwijkerhout Brink
Oegstgeest Irislaan bushalte t.h.v. Albert Heijn
Rijnsburg Burgemeester Koomansplein
Sassenheim Parklaan, bushalte bij de Brandweer
Voorhout Herenstraat, PLUS supermarkt
  • Veilig online betalen via iDeal
  • Uw gegevens zijn veilig
Need help? We will help you further

Koninklijke Beuk is aangesloten bij