Warme douche voor Koninklijke Beuk

date_range23-01-2018

Warme douche voor Koninklijke Beuk
Op maandag 22 januari jl. ontving Monique Beuk uit handen van mevrouw Maartje Verhagen de warme douche in de uitzending van Radar.

Een miniatuur busje voor kleinzoon Maarten
"Zeven jaar geleden (in december 2010) was ik op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn kleinzoon Maarten die 3 jaar zou worden. Hij wilde zo graag een bus(je) met aanhanger. Ik heb stad en land afgelopen voor zijn voorkeur, echter zonder resultaat.

Ten einde raad belde ik met Beuk in Noordwijk en aan hun gevraagd: 'Hebben jullie geen busje staan dat te koop is?' Wellicht heeft zo'n onderneming wel een busje staan. Dat was helaas niet het geval.

De directeur, Monique Beuk, beloofde mij dat als er iets dergelijks beschikbaar zou komen, dat zij mij zou informeren. Nu, zeven jaar later, dachten wij niet meer aan de verjaardag van toen. Tot dat ik op 24 september jongstleden een enveloppe ontving met schrijven en met een modelbusje van mevrouw Monique Beuk.

Mevrouw Beuk kwam terug op de belofte van zeven jaar geleden en stuurde mij alsnog een schaalmodel waarmee de Koninklijke Beuk momenteel mee rijdt en reist. U kunt zich wel voorstellen dat kleinzoon en ik zeer verrast waren.

Wij vinden dat Koninklijke Beuk een warme douche verdient voor zo'n koninklijk gebaar.

Inzender: Maartje Verhagen - Roerade"

Uitzending bekijken
Op de site van Radar kunt u de beelden van de uitzending bekijken.

Interesse in miniatuurbusje
Ook interesse in een miniatuurbusje als cadeautje of als verzamelaar? Hier vindt u meer informatie over het type, grootte en kosten van dit modelbus collectors item. 



Back to the overview