Rolstoelvervoer Koninklijke Beuk

date_range09-05-2016

Rolstoeltouringcars Koninklijke Beuk

Van het zeer gevarieerde wagenpark van Koninklijke Beuk kunnen een aantal touringcars worden ingezet voor rolstoelvervoer. De luxe rolstoeltouringcars zijn uitermate geschikt om in te zetten voor een gezellige dagtocht of mooie meerdaagse reis.

Rolstoeltouringcars
Deze luxe Comfort Class touringcars worden al naar gewenst omgebouwd naar het aantal personen die in een rolstoel mee gaan op reis. Iedere rolstoeltouringcar is uitgevoerd met een degelijke rolstoellift en speciaal beveiligde bevestigingen voor de rolstoelen. Op deze manier kan men met een eigen rolstoel veilig, vertrouwd en comfortabel mee op reis. In deze speciale rolstoeltouringcar kunnen maximaal 12 rolstoelgebonden personen vervoerd worden. Daarnaast kunnen dan nog 20 andere personen plaatsnemen op de luxe comfort class stoelen. Deze rolstoeltouringcars zijn onder andere voorzien van koelkast (vulling in overleg), koffiemachine, dvd, toilet en airconditioning. Vanzelfsprekend zijn onze rolstoeltouringcar chauffeurs gecertificeerd voor rolstoelvervoer.

Groepsreizen voor minder valide personen
Een dagje uit of met een groep op reis? Beuk Travel stelt dagtochten en meerdaagse reizen op maat samen. Ons gespecialiseerde team van de afdeling groepsreizen gaat op zoek naar die bijzondere locatie die rolstoeltoegankelijk is of bijzondere reisbestemming voor een groep met minder valide personen! Om een idee te geven welke dagtochten wij kunnen verzorgen bekijk onze dagtochten.

Offerte
Meer informatie over rolstoelvervoer of een offerte aanvragen bel met Martien Does op +31 71 3656506 of interesse in een dagtocht of meerdaagse reis bel met Annemiek Linguard op +31 71 3656553.



Back to the overview