Een laatste reis

date_range21-11-2017

Koninklijke Beuk rouwvervoer met uitvaarbus

Je moet er maar aan denken, ... rouwvervoer per touringcar. Steeds meer mensen kiezen ervoor om onze touringcars in te zetten bij een uitvaart. De familie reist veelal in een kleine VIP touringcar met geblindeerde ramen. De genodigden volgen in een grotere touringcar.

Flexibel geregeld
Rouwvervoer moet goed, flexibel en vooral snel geregeld worden. U kunt ons daarom 24 uur per dag telefonisch bereiken om uw wensen te bespreken.

Discreet en waardig
De uitvoering van het rouwvervoer vereist rust, discretie en waardigheid. Vele families, waaronder Koninklijke, gingen u voor in onze touringcars. Onze chauffeurs weten als geen ander hoe hiermee om te gaan.

Route en muziek
De familie kan de route zelf bepalen. Zo kan er een laatste groet aan geliefde plekjes worden gebracht. En door te luisteren naar favoriete muziek zal de sfeer aan boord heel vertrouwd zijn.

Samen rouwen, samen reizen
Met onze stemmig donkerblauwe touringcars reist u samen met uw naasten naar de uitvaart. Rouwvervoer per touringcar is beduidend voordeliger dan het inzetten van meerdere volgauto’s.

Aandenken
Door die laatste reis deels samen te maken, wordt het vervoer tijdens de uitvaart een belangrijk deel van de ceremonie én een blijvend aandenken.

Meer informatie, bel Ed van der Geer, 071-3656504 of mail edvandergeer@beuktouringcars.nl



Back to the overview