Nieuwe bus voor shuttle project Schiphol

date_range14-06-2011

Nieuwe bus voor shuttle project Schiphol
In de eerste week van juni kwam een nieuwe bus voor het shuttle project Schiphol het terrein van Koninklijke Beuk oprijden. Deze nieuwe touringcar een Mercedes Integro werd officieel overhandigd door de heer Sven Dijksma van Evo Bus Nederland aan de heer Eric Beuk.

Hotel shuttle project
De nieuwste aanwinst zal ingezet worden voor de hotel shuttle project van Ibis/Novotel/Etap (Accor group). Al jarenlang vervoert Koninklijke Beuk de gasten van de diverse hotels rondom Schiphol van en naar de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. In overleg met de hotels is een nieuwe touringcar samengesteld, zodat wij optimaal aan de 5* vervoerswensen kunnen voldoen. De nieuwe Mercedes Integro biedt dan ook plaats aan maximaal 60 passagiers, waarvan 40 zitplaatsen.

Project bestickering
Speciaal voor dit project zal deze touringcar volledig worden bestickerd in de huisstijl van het hotel en de boodschap die zij willen meegeven aan hun passagiers. Koninklijke Beuk heeft ruime ervaring met het bestickeren van de touringcars voor speciale projecten en campagnes. U kunt meerdere voorbeelden van busbestickering op onze site bekijken. Binnenkort kunt u deze wagen dan ook zien rondrijden rondom Schiphol.

Meer weten over shuttle bus mogelijkheden bel Eric Beuk: +31 365 65 05.



Terug naar overzicht