Koninklijke Beuk feliciteert Reismanager van het Jaar

date_range15-02-2011

Koninklijke Beuk feliciteert Reismanager van het Jaar, Coby van Dongen
Als aandeelhouder in De Jong Intra Vakanties feliciteert Koninklijke Beuk, Coby van Dongen als Reismanager van het Jaar.

Eerste vrouwelijke Reismanager van het Jaar
Tijdens het jaarlijkse Gala van de Reisbranche, is jongstleden zaterdag commercieel directeur Coby van Dongen van de Jong Intra Vakanties uitgeroepen tot Reismanager van het Jaar 2011. Deze prestigieuze prijs werd uitgereikt door KLM-topman Peter Hartman.

De jury, onder voorzitterschap van de algemeen directeur van de Staatsloterij, Frans van Steenis, koos Coby van Dongen uit een groot aantal nominaties, gedaan door topmanagers uit de reisbranche. De jury prees haar voor haar enthousiasme, vernieuwingsdrang en haar vermogen om de organisatie ook in moeilijke tijden betere winstcijfers te laten noteren.

Voorgangers Reismanager van het Jaar
De titel Reismanager van het Jaar wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de Reismanagement Club. Voorgangers van Coby van Dongen waren onder andere de heer B. Gräber (KLM), de heer J. ter Haar (Oad Reizen), Lex Beins en Ton Berends (Cheaptickets) en Louis Frankenhuis (Kras). Coby van Dongen is de eerste vrouw die de titel krijgt in de vijftien jaar dat deze wordt uitgereikt.

Carrière Coby van Dongen
Coby van Dongen startte haar carrière bijna 35 jaar geleden op de postkamer van de Jong Intra Vakanties. In de boerenfamilie waarin zij opgroeide, kwam reizen niet voor, één van de redenen waarom zij reeds op haar dertiende een baan in de reisbranche ambieerde. Op 19-jarige leeftijd ging zij bij het Ridderkerkse bedrijf aan de slag. Na op vele commerciële afdelingen binnen het bedrijf gewerkt te hebben, werd zij 10 jaar geleden commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties.

Samenwerking Koninklijke Beuk en De Jong Intra
Koninklijke Beuk onderstreept de beoordeling van de vakjury en hoopt de prettige samenwerking met Coby van Dongen en De Jong Intra Vakanties nog lang te continueren.



Terug naar overzicht