Homepage Homepage Travel Homepage Zakenreizen
Zakenreizen

Zakenreizen


Als IATA agent verzorgt Beuk Travel al uw zakenreizen. Wij hebben jarenlange ervaring en werken samen met betrouwbare partners in het buitenland. Dit resulteert in een vakkundig advies voor uw individuele reis. Door middel van een wereldwijd reserveringssysteem is uw vlucht, hotel en huurauto in 'no time' gereserveerd. 

Vliegticket
Op de afdeling luchtvaart zijn wij u graag behulpzaam bij het uitstippelen van de meest gunstige en voordelige vliegroute. Het wereldwijde reserverings-systeem Amadeus voorziet in alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen, vluchten en verbindingen ter wereld. Vertel ons uw bestemming en uw gewenste aankomsttijd en wij nemen het denk- en zoekwerk uit handen.

De persoonlijke reiswensen van onze relaties worden nauwkeurig vastgelegd. Dit vergemakkelijkt uw volgende reservering.  Als vaste relatie bent u verzekerd van de verwerking van uw voorkeur qua luchtvaartmaatschappij, maar ook van de reistijden, frequent flyer punten, de gewenste stoel of rij aan boord en/of dieetwensen.

Hotel Accommodatie
Vertel ons uw voorkeur en wij boeken uw overnachting. Tegelijk met het boeken van de vlucht kunnen wij de beschikbaarheid van hotelkamers waar ook ter wereld aan u doorgeven. UIteraard gebaseeerd op uw voorkeur qua hotelketen, prijs, kwaliteit, regio, historisch of design, sfeer, type kamer, verblijfsduur en noem maar op. Het is voor ons zo eenvoudig om u hiermee van dienst te zijn, daar kan zelf surfen op het internet niet tegenop.

Autohuur
Het mag voor zich spreken, het is gewoon heerlijk als de huurauto geregeld is als u aankomt op de plaats van bestemming. De auto staat voor u klaar, het enige wat u nog hoeft te doen is: Instappen en wegwezen.

Han Kuipers, Lous Benistant en Corine van der Zwart zijn u graag behulpzaam bij het uitstippelen van uw reis!Vorige pagina


Nieuwsfeiten uit de reisbranche!

  • sgr
  • anvr
  • iata
  • site
  • sharing-success
  • keurmerk-touringcar-bedrijf
  • iso-9001
  • koninklijk-nederlands-vervoer
Touringcar Register