Homepage Homepage Travel Homepage DMC
  • Bestemming Nederland!
  • Bestemming Nederland!
  • Bestemming Nederland!
  • Bestemming Nederland!
  • Bestemming Nederland!
  • Bestemming Nederland!

Bestemming Nederland!

U krijgt buitenlandse gasten, maar u weet niet hoe u hen het beste van Nederland kunt laten zien? Beuk Travel, uw creatieve DMC, neemt u graag de zorg uit handen. Als Destination Management Company (DMC) hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van interessante reizen en incentives. Of het nu om limousinevervoer, passende vergaderlocaties of verrassende stadstours gaat: Beuk Travel heeft het al eens georganiseerd. Onze medewerkers weten hoe ze klassiekers als een bezoek aan de Zaanse Schans moeten inpassen in een uitdagend programma. De inzet van gespecialiseerde, meertalige gidsen maken een arrangement af.


Ideale Partner
Beuk Travel is uw ideale partner in het plannen van reizen door Nederland. Beuk onderhoudt goede relaties met gerenommeerde bedrijven in de toeristenbranche, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor krijgt u toegang tot de beste deals.

Arrangement op maat
Heeft u zelf ideeën over het arrangement dat u uw gasten wilt aanbieden, dan werken wij die graag verder voor u uit. Weet u nog niet in welke richting u het moet zoeken, geen probleem! Ons team bestaat uit ervaren planners die goed op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van kunst, cultuur en teamactiviteiten. Wij laten ons bij het ontwikkelen van een arrangement niet beperken tot Nederland, maar kijken ook over de grens naar interessante bestemmingen.

Kwaliteit en Service
Koninklijke Beuk bewijst dat kwalitatief hoge arrangementen niet duur hoeven te zijn. Dankzij scherpe prijzen, klantvriendelijkheid en service heeft Beuk Travel - DMC een loyaal klantenbestand opgebouwd. Beuk is gespecialiseerd in exclusieve en creatieve arrangementen. Ons professioneel en enthousiast team organiseert graag uw volgende zakelijke bijeenkomst.

Sanne Broug denkt graag met u mee over uw ontvangst in Nederland.  Voor reissuggesties klik hier.
 Vorige pagina