Team Interbus is klaar voor de winter

date_range24-11-2014

Team Interbus is klaar voor de winter
Interbus rijdt naar mee dan 100 vakantiebestemmingen van Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Tsjechië, Spanje, Duitsland en Kroatië. Interbus rijdt met Keurmerk touringcarbedrijven en biedt seats aan in Royal Class en first class opstelling.

Korte aanvoerroutes
Interbus onderscheidt zich door korte aanvoerroutes waardoor de reistijd wordt gereduceerd, een eigen transferium in Maarheeze waar het inchecken wordt begeleid door een traffic manager, ervaren chauffeurs werkzaam bij Keurmerk Touringcarbedrijven en natuurlijk de zeer aantrekkelijke tarieven. Al vanaf € 79,00 retour!

Goedkoop alternatief
Buspendels zijn hiermee een goedkoop en comfortabel alternatief ten opzichte van de auto of het vliegtuig. Bovendien blijkt reizen per touringcar nog altijd de meest veilige manier van reizen.

Pendeldienstorganisatie Interbus
Pendeldienstorganisatie Interbus is in 1988 opgericht en is één van de grotere spelers in de markt. Interbus is volledig in handen van touringcarondernemingen Koninklijke Beuk uit Noordwijk en Kupers Reizen uit Weert. Beuk en Kupers zijn al vele jaren zakelijk partner. Zo zijn zij eveneens gezamenlijk eigenaar van landelijke touroperator De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk. Interbus is gehuisvest in het hoofdkantoor van Koninklijke Beuk te Noordwijk.
 



Terug naar overzicht