Sportief uitje Balder Logistiek

date_range02-04-2015

Koninklijke Beuk verzorgt vervoer voor Balder Logistiek
Balder Logistiek trakteerde enkele relaties op een compleet verzorgd uitje naar Nederland – Turkije op 28 maart jl. De wedstrijd had een teleurstellende eindstand van 1-1,  het Balder Logistiek event verdient de hoofdprijs.

Vervoerswens
Balder Logistiek had in een vroeg stadium contact gezocht met Koninklijke Beuk om mee te denken over de vervoersinvulling. En zoals dat gaat bij evenementen waren een aantal zaken nog niet helemaal bekend. Datum en bestemming waren helder, vertrekpunt tijdstip en aantal personen was voor latere zorg. Geen probleem! Wij garandeerden ons in te zetten voor een vorstelijke rit.

Nederland - Turkije
Op zaterdag 28 maart jl. ontving Balder Logistiek haar relaties in restaurant De Rustende Jager in Nieuw Vennep. Na een drankje en een uitgebreid diner vertrok het gezelschap gezamenlijk per touringcar naar de Amsterdam Arena. Na een teleurstellend gelijk spel werd het gezelschap veilig naar Nieuw Vennep gereden. Volop tijd om samen na te praten over die ene voorzet en terug te kijken op een gezellige avond.

Chapeau voor Balder Logistiek!

Wij hebben het vervoer van de gasten met plezier voor ze verzorgd.



Terug naar overzicht